Nicole Richies missnöje över systerns romans med Scott Disick

Nicole Richies missnöje över systerns romans med Scott Disick

Efter Sofia Richies romans med Kourtney Kardashians kille Younes Bendjima, har hon nu gått vidare till Kourtneys ex Scott Disick, något som varken uppskattas av Kourtney eller av Sofias äldre syster Nicole Richie.

Efter att modellen Sofia Richie, 19, syntes på en hemlig lunchdejt med Kourtney Kardashians, 38, nya pojkvän Younes Bendjima, 24, blev Kourtney både upprörd och ledsen. Men nu har Sofia gått vidare från Younes, och lagt sina vantar på en annan kille. Men det är inte så säkert att Kardashian-systern är mer nöjd över det – Sofia har nämligen börjat dejta Kourtneys ex-pojkvän och pappan till hennes barn, Scott Disick, 34.

– Sofia tror att hon är kär i Scott. Han tog henne på en road trip och hon har berättat för sin familj att han är den mest romantiska man hon någonsin träffat, och att han är en ”fantastisk älskare”. Men Sofia blir besatt av alla män som hon är med, har en källa sagt till sajten Radar Online.

Någon annan som inte är helt nöjd över Sofias relation till Scott är hennes storasyster Nicole Richie, 35, som vill att Sofia ska hålla sig långt borta från honom.

– Nicole försöker sitt bästa med att få bort hennes syster från Scott, för hon tror att Scott utnyttjar Sofia för att hämnas på Kourtney, för att hon lämnade honom för den yngre Younes. Och det är så uppenbart att de är det han håller på med, säger källan och fortsätter:

– Nicole tycker inte att Sofia ska beblanda sig med Kardashian-klanen. Hon vill så klart heller inte att sin syster ska få sitt hjärta krossat, men hon fattar att det kan hända när som helst.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

Sofia Richie med Scott Disick på romantisk lunch.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie på front row.

Sofia Richie and Scott Disick

Scott Disick och Sofia Richie i en bil tillsammans.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

LÄS OCKSÅ: Sofia ger svar på tal efter romansbilderna med Scott

LÄS OCKSÅ: Kourtneys bakslag – pojkvännen på dejt med modellen

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN