TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kourtneys bakslag – pojkvännen på dejt med modellen

22 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Kourtney Kardashians kärleksliv är minst sagt fortsatt turbulent. Efter att ha gått vidare från on and off-förhållandet med Scott Disick dejtar hon modellen Younes Bendjima som nu spottats på en lunchdejt med modellen Sofia Richie.
Annons

Kourtney Kardashian, 38, har det inte lätt just nu. Efter att till slut ha dumpat pojkvännen och pappan till hennes barn, Scott Disick, 34, har hon äntligen gått vidare i kärlekslivet. Men nu tycks reality-stjärnan ha hamnat i samma fälla igen. Hennes nya pojkvän Younes Bendjima, 24, sågs nyligen gå på dejt med modellen Sophia Richie, 18, något som fått Kourtney att bryta ihop totalt, skriver Radar Online.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bendjima och Richie ska ha setts ha kul ihop vid en juicebar i Los Angeles, och enligt en källa till sajten ska de ha haft det mysigt tillsammans. Samma källa berättar att stjärnan till en början försökte avfärda dejten, men att hon snabbt därefter bröt ihop och nu är “helt rasande”.

– Hon kräver svar och anklagar honom för att få henne att framstå som en idiot, säger källan som fortsätter:

– Den här historien upprepar sig om igen.

Men den här gången verkar Kourtney fast besluten att inte ta någon som helst mer skit.

– Om Younes tror att han kan göra som Scott gjorde, har han fel.

Men av allt att döma kanske dejten trots allt bara vara en oskuldsfull vänskapsträff.

– Younes och Sofia har varit vänner ett tag och han insisterar på att de är har en bror och syster-relation, säger samma källa till Radar Online.

Foto: IBL

Annons