Scotts kärlek till Kourtney: "Vill ha henne tillbaka"

Scott Disicks hårda partyliv och generösa dejtande har varit svårt att missa. Nu avslöjar en källa att allt beror på exet Kourtney Kardashian. – Han vill ha henne tillbaka.

Okej, det har varit slut mellan de forna makarna Scott Disick, 34, och Kourtney Kardashian, 38, ett tag nu. Närmare bestämt i två år. Och med tanke på Scotts hårda festande och generösa dejtande verkar han inte jättekrossad över uppbrottet.

Men tydligen har han ännu inte alls kommit över Kourtney. Det avslöjar en källa till sajten Hollywood Life, som också påstår att hans vilda livsstil endast beror på att han inte kan få Kourtney tillbaka.

– I hans drömvärld skulle han fortfarande vara med Kourtney, berättar källan och fortsätter:

– Han vill ha henne tillbaka, han tar bara inte tag i det som behövs för att få det att faktiska hända.

I dagsläget känner vi främst igen tv-parets relation som den mest stormiga på-och-av relationen i Hollywood. Även om Scott försöker att tillbringa så mycket tid som möjligt med deras tre gemensamma barn Mason, 7, Penelope, 5, och Regin, 2, så är han och Kourtney fortfarande inte på speciellt god fot med varandra. Relationen är infekterad och enligt källan är Scott väldigt ledsen över det.

– Han lägger mycket fokus på sitt festande och Kourtney är så klart inte alls nöjd över det.

Men medan Scott fortsätter det hårda partylivet med många nya tjejer vid sin sida så kilar Kourtney stadigt med med sin toyboy Younes Bendjima, 23. Ja i alla fall tills vidare.

– Alla runt om Kourtney vet att hon bara vill ha kul, och ingen tror att det kommer att leda till någonting seriöst.

Vad tror ni? Blir det en återförening mellan Scott och Kourtney till slut?… Eller får den här på-och-av historien aldrig ett slut?

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Kourtney Kardashian och Scott Disick återförenade

LÄS OCKSÅ: Efter Bieber – han är Kourtney Kardashians nya toyboy

FOTO: Ibl

Senaste nytt