TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter Bieber – han är Kourtney Kardashians nya toyboy

08 jul, 2017 
I dagarna var Kourtney Kardashian i St Tropez med sin toyboy Younes Bendjima. Det ser ut att ha varit en minst sagt trevlig semester.
Annons

Sedan Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 34, splittade på sig 2015 har Kourtney setts i sällskap av flera nya flammor. Ja, Scott också för den delen.

Kourtneys line up är inte dålig med välkända ansikten som bland annat Justin Bieber, 21. Men sedan ett tag tillbaka har hon synts ihop med en annan snygging, Younes Bendjima, 24. Det sägs att de har dejtat sedan oktober förra året, och har sedan dess hunnit med flera romantiska resor tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I dagarna vistades de i St Tropez och såg kärare ut än någonsin. Men enligt People Magazine säger en källa att Kourtney och Younes vill olika saker.

– Sedan deras Europaresa tillsammans har Kourtney legat lågt. Hon har inte träffat Younes på ett tag. Hon fokuserar på annat än att dejta just nu. Hon är singel, berättade källan förra månaden.

Ja, av bilderna att döma har Kourtney slutat ligga lågt i sin relation till Younes…

FOTO: IBL

Annons