Kourtney Kardashians oväntade karriärsval

Kourtney Kardashian skulle förmodligen klara sig utan att jobba mer i livet. Men nu vill hon uppfylla en av hennes stora drömmar – utan ekonomiska skäl.

Kardashian-systern Kourtney, 38, är redo att påbörja vägen mot att uppnå sin stora dröm. Och det handlar inte om att gå i någon av hennes systrars fotspår, och lansera ett eget sminkmärke eller liknande. Nej, Kourtney väljer i stället att inspireras av sin far – hon vill börja studera juridik.

– Hon behöver förmodligen inte jobba mer i livet, men det är inte så hon tänker, säger en källa till sajten Radar Online.

– Hon har alltid velat gå tillbaka till skolan och var förra året nära att anmäla sig till ett college för en andra gång, fortsätter källan som menar att anledningen till att detta aldrig blev av, hade att göra med hennes stormiga förhållande med Scott Disick, 34.

Men nu ska hon alltså vara redo att följa sin dröm och inspirationen ska hon ha hämtat från hennes bortgångne far Robert Kardashian, som bland annat försvarat mordmisstänkte O.J. Simpson 1995 i rätten.

– Hon är väldigt stolt över hennes pappas karriär och hon vet att han alltid velat att hon också ska bli advokat, avslutar källan.

Läs också: Skrällen: Kourtney Kardashian och Scott Disick återförenade

Läs också: Efter Bieber – han är Kourtney Kardashians nya toyboy

Foto: IBL

SENASTE NYTT!