Kourtney Kardashians heta dejt med stjärnan

Kourtney Kardashian har sedan en tid tillbaka dejtat 14 år yngre modellen Younes Bendjima. Men de har hela tiden varit relativt anonyma med att de träffas – fram till nu.

Den senaste veckan har minst sagt varit händelserik för Kardashian-klanen. Två nya graviditeter har rapporterats, då både Kylie Jenner, 20, och Khloé Kardashian, 33, gått ut med att de är gravida. Dessutom har det spekulerats vilt i om yngsta systern Kylie Jenner i själva verket är Kim Kardashians, 37, surrogatmamma.

Men Kourtney Kardashian, 38, som redan har tre barn, verkar inte ha några planer på att skaffa fler just nu. Faktum är att hon är upptagen med sin nya pojkvän efter uppbrottet med Scott Disick som även är pappa till hennes barn.

Som bekant har hon under de senaste månaderna dejtar 24-årige modellen Younes Bendjima. Men paret har inte varit speciellt öppna med att de dejtar och har heller inte fångats på bild tillsammans särskilt många gånger.

Men nu tar paret relationen till nästa nivå och visar upp sig tillsammans offentligt. När Kourtney Kardashian och Younes Bendjima under onsdagen såg fotbollsmatchen mellan Paris Saint-Germain och Bayern München fångades de på bild när de visade sin kärlek öppet, skriver Daily mail.

Reality-stjärnan och modellen verkade av allt att döma, missa stora delar av matchen, då de var alldeles för upptagna med att kyssas. Så Kourtney och Younes, om ni undrar vann PSG med 3-0.

Se de gulliga bilderna här:

LÄS OCKSÅ: Elena Belle har blivit mamma till en dotter – första bilden: ”Vackraste jag sett”

LÄS OCKSÅ: Så fördelas Hugh Hefners arv – det får 31-åriga frun efter hans död

FOTO: Ibl

 

FRÅN FÖRSTASIDAN