LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Så fördelas Hefners arv – det får 31-åriga frun efter hans död

28 sep, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Hugh Hefner, 91, är död – sonens första ord
Annons

Sedan fem år tillbaka har 31-åriga Crystal Harris varit gift med Playboy-grundaren Hugh Hefner, 91. Nu framkommer det dock uppgifter att hon inte kommer ärva en krona av förmögenheten han lämnar efter sig.

Enligt sajten Mirror skrev de nämligen ett äktenskapsförord innan sitt bröllop, och i det ska det framkomma att hon inte har rätt att ta del av arvet som 2013 uppgick till 43 miljoner dollar. Istället är det hans fyra barn Cooper, Christie, Marston och David som kommer få dela på rikedomen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Däremot ska äktenskapsförordet lova att Crystal kommer “tas hand om” även efter makens död.

Hugh Hefner och Crystal Harris gifte sig 2012. Egentligen skulle de ha gift sig 2011, men då fick Crystal kalla fötter och flydde vigseln i sista stund.

– Förra gången blev det en så stor grej och sen gick allt fel, sa Crystal efter sin bröllopsflykt.

Året därpå återförenades de dock och blev en gång för alla äkta makar. Crystal sa då att allt var annorlunda och att hon såg fram emot att bli Hefners tredje fru.

Även Hugh Hefner har försvarat deras relation när han tidigare twittrat:

“Det stora åldersskillnaden mellan Crystal och mig spelar ingen roll. Oavsett hur lång tid jag har kvar i livet så vill vi spendera den tiden tillsammans”.

Crystal har tidigare skämt ut sin 60 år äldre make med att avslöja att de bara har haft sex en gång, det ska dock bara ha pågått i några sekunder.

– Sen var det över. Jag bara “Ahh”, det är över”.

FOTO: Ibl

Annons