Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners bild på barnen chockar följarna: "Herregud"

Kylie Jenner lade nyligen upp en bild på dottern Stormi tillsammans med Stormis kusin Chicago och nu häpnar flöjlarna över hur lika de är.

Kylie Jenner hyllar mammalivet genom att posta den ena gulliga bilden efter den andra. Nyligen var det pyjamasparty i den Kardashianska klanen och kusinträff i rosa.

Kylie Jenner, 20, lyckades med konststycket att hålla sin första graviditet superhemlig. Det var först när dottern Stormi föddes i februari som hon berättade att hon blivit mamma. Men livet som förälder verkar vara lyckat och hon postar regelbundet urgulliga bilder på dottern, den ena sötare än den andra.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nu har hon lagt ut en bild på ett rosa pyjamasparty där Stormi, och Kylie Jenners syster Kim Kardashians dotter, Chicago, myser i en säng. Chicago är bara några veckor äldre än Stormi. Kylie Jenners följare är nu helt chockade över hur lika de två sötnosarna är!

De är ju så lika!”

Wow! De ser ut som tvillingar

De kommer att växa upp som bästa vänner”

“Herregud så söta”, är några av de, i skrivande stund, över 83 000 kommentarerna.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I den film som Kylie Jenner publicerade kort efter förlossningen är det  tydligt att Kylies pojkvän, rapparen Travis Scott, 25, varit väldigt engagerad under hela graviditeten, men ändå har elaka rykten sagt att han kanske inte är pappa till barnet. Anledningen är att Kylie blev gravid med Travis kort efter att hon och rapparen Tyga, 28, gjort slut.

Trots att Travis Scott och Kylie Jenner är nyblivna föräldrar så bor de inte ihop.

– Kylie och Travis bor inte tillsammans. Travis har sitt eget hem, men de uppfostrar barnet tillsammans och det går jättebra. De är tillsammans och är lyckliga, sa en uppgiftslämnare till People tidigare i år.

Även om det är något okonventionellt så finns det inga planer just nu att de ska bli sambor på heltid. Fokusen ligger istället på deras dotter Stormi.

– De har ingen brådska. De njuter bara av sin lilla familj.

Kylie Jenner med dottern Stormi.

Kylie Jenner födde Stormi den 1 februari i år.

Det har ryktats om att det är hennes ex, rapparen Tyga som är pappa till barnet.

Men enligt tidningen OK! ska ett faderskapstest ha bevisat att det är Kylie Jenners nuvarande pojkvän, rapparen Travis Scott, som är pappa.

Följarna älskar bilden på Kylie Jenners dotter Stormi och kusinen Chicago på pyjamasparty

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska mot Kylie Jenner – efter nya plastik-ingreppet

LÄS OCKSÅ: Kylie rasar mot Caitlyn Jenners 47 år yngre flickvän efter förslaget

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!