LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Kylie rasar mot Caitlyn Jenners 47 år yngre flickvän efter förslaget

05 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Kylie rasar över Caitlyns unga flickvän.
Efter Caitlyns förslag fick Kylie Jenner nog. Nu är hon mer än någonsin säker på att Caitlyns unga flickvän bara är ute efter pengar.
Annons

Kärleken mellan Caitlyn Jenner, 68, och hennes 47 år yngre flickvän Sophia Hutchins, 22, har retat gallfeber på familjen Jenner/Kardashian ända sedan de första romansryktena bubblade upp till ytan. I november förra året började paret synas tillsammans och tidigare i år kom spekulationer kring att de planerat att gifta sig med varandra under sommaren.

Men det var först för ett par veckor sedan som de bekräftade sin relation. Det var även första gången som Sophia Hutchins uttalade sig om deras kärlek, vilket tidningen The Mirror skrev om. Sophia bekräftade att hon och Caitlyn är ett par, men säger nu att ett bröllop inte längre är på kartan. Åtminstone inte än.

Om familjen och döttrarna var irriterade förut så är det inget mot hur de känner nu. Att saker och ting blivit seriöst mellan Caitlyn och sin unga kärlek får Caitlyns dotter Kylie Jenner, 20, att rasa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Caitlyn kan inte sluta prata om Sophia, hennes skönhet och hur mycket hon tycker om mode och smink. Hon föreslog till och med att Sophia skulle börja jobba på Kylies sminkföretag, säger en källa till sajten Radar online.

Annons

När Kylie fick höra det fick hon nog.

– Kylie lyssnade inte alls på det där och sade åt Caitlyn att Sophia är alldeles för ung och att hon bara är tillsammans med henne för pengarna, säger källan och fortsätter:

– Caitlyn gick till försvar och förklarade för Kylie att Sophia är den ärligaste, mest öppna och mest förstående kvinnan som hon någonsin varit med. Kylie tog det som en diss och efter det lämnade de ämnet.

Enligt Radar online har Caitlyn Jenner spenderat sjuka summor på Sophia.

– Caitlyn lägger en hel förmögenhet på Sophia. Hon bjuder henne hela tiden på drinkar och middagar på de allra finaste restaurangerna i stan och köper smycken och väskor hela tiden. Det kostar henne minst 450 000 kronor i veckan, men hon tycker inte att det är något konstigt , berättar en källa till sajten.

Sophia Hutchins är, precis som Caitlyn, en transkvinna som genomgått en könskorrigering. Hon har tidigare berättat att just Caitlyn var en stor förebild för henne när hon kom ut som transperson.

– Caitlyn gjorde allt så mycket mer på riktigt, så mycket mer normaliserat. Jag förstod då att också kända och framgångsrika personer genomgår det här och att människor runt om också accepterar det, sa hon då.

FOTO: Ibl

Annons