Artikeln innehåller reklamlänkar

Caitlyns hemliga adoption med 40 år yngre flickvännen

Caitlyn Jenner planerar att adoptera en liten bebis tillsammans med den 27 år yngre flickvännen Sophia Hutchins. ”Jenner har alltid velat bli en mamma”, säger en källa till Radar online.

Efter separationen från Kris Jenner, 61, har Caitlyn Jenner, 68, varit singel. Hon har tidigare synts i realityserien Familjen Kardashian, men efter könskorrigeringen fick hon en helt egen tv-serie – I am Cait. Nyligen avslöjades det att hon nu har hittat kärleken igen i ingen mindre än modellen och studenten Sophia Hutchins, 21, som även hon har genomgått en könskorrigering. 

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Ingen av dem har bekräftat relationen, men fansen har listat ut hur det ligger till via deras konton på Instagram. Där syns de ofta semestra och umgås med varandra. Dessutom la Sophia upp en bild på paret med orden ”Vi är för söta tillsammans”, men kort därefter raderade hon inlägget. 

Nu rapporterar Radar online att paret har planer på att adoptera. En källa uppger till sajten att det är Sophia som har planterat tanken hos Caitlyn.

– Jenner har alltid velat bli en mamma, och nu, kan det bli möjligt, säger källan.

Sophia ska vara mycket barnkär och länge hintat om att hon vill ha en bebis tillsammans med superstjärnan. Nu har Caitlyn börjat överväga att göra drömmen till verklighet.

De som har följ tv-serien Familjen Kardashian vet att Caitlyn inte har den bästa relationen med sina biologiska barn, Kendall Jenner, 22, Kylie Jenner, 20, Brody Jenner, 34, Brandon Jenner, 37, Cassandra Marino, 38 och Burt Jenner, 39. Nyligen dök hon inte ens upp på sonen Brodys bröllop. Enligt Radar online skyller hon det på just tv-serien och kändisskapet, därför vill hon inte att den nya familjemedlemmen ska synas ens i hennes egna serie.

– Hon kommer inte att göra om samma misstag igen om hon och Sophia adopterar, säger källan.

Caitlyn själv förnekar att paret har planer på att adoptera.

Sophia la upp dne här bilden på sin Instagramstory, men raderade den sen. 

Caitlyn och Sophia på promenad tillsammans. 

Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner åker bil.

Paret är på äventyr tillsammans!

Det skiljer 47 år mellan paret. 

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: “Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Därför kommer inte Caitlyn Jenner på sonens bröllop

LÄS OCKSÅ: Sno kändisarnas knep till att behålla brännan – hela sommaren

Foto: IBL

SENASTE NYTT!