Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför kommer inte Caitlyn Jenner på sonens bröllop

01 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Caitlyn Jenner Brody
Caitlyn Jenner kommer inte att närvara på sin sons bröllop. Nu avslöjas vad som ligger bakom beslutet.
Annons

Caitlyn Jenner, 68, skilde sig från ex-frun Kris Jenner för fyra år sedan. Nu dejtar Caitlyn 21-åriga modellen och studenten Sophia Hutchins. Paret är minst sagt förälskade och håller alltid ihop.

Nu har Caitlyn Jenners kärlek satt käppar i hjulen för Caitlyns relation med sin son, Brody Jenner, 34. Brody ska gifta sig och Caitlyn Jenner tänker inte närvara på bröllopet.

Anledningen är att Caitlyn prioriterar att vara med Sophia Hutchins. Enligt uppgift ska Sophia ha förbjudit Caitlyn att gå på bröllopet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Cait kan gå på Brodys bröllop om hon verkligen vill. Men hon kan inte och kommer inte på grund av sin boss Sophia. Sanningen är att Sophia är Caits första prioritet och de är oskiljaktiga, säger en källa till Radar Online och fortsätter:

– Brodys bröllopsdatum och alla resor rör till saker som Cait redan planerat med Sophia. Sophia var inte sugen på all bröllopsyra och på grund av det var inte heller Cait sugen på det.

Annons

Källan hävdar också att Caitlyn Jenner passar upp på sin unga flickvän och tar med henne på resor, shopping och köper dyra presenter.

– Cait skämmer bort henne. Allt hon vill ha: kläder, semestrar, smycken, all Caits uppmärksamhet, får hon.

Caitlyn Jenners relation med resten av familjen Kardashian har länge varit minst sagt ansträngd. Innan Khloé Kardashian födde dottern True har hon sagt att Caitlyn inte kommer att få träffa sitt barnbarn.

Ross King frågade då Khloé Kardashian i en intervju om huruvida barnet skulle ändra den kyliga relationen mellan henne och Caitlyn.

– Jag tror inte det skulle förändra något med Caitlyn. Saker och ting är bara som de är, svarade Khloé Kardashian.

Caitlyn Jenner har också försökt få kontakt med Kim Kardashian för att få träffa sitt minsta barnbarn, Chicago. Men inte heller Kim har låtit sig bevekas.

Caitlyn har däremot viss kontakt med sina döttrar, Kylie Jenner och Kendall Jenner. Men med sina styvdöttrar tycks kontakten vara över.

– Jag pratar inte med någon av dem längre, har Caitlyn Jenner sagt.

FOTO: Ibl

Annons