Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför kommer inte Caitlyn Jenner på sonens bröllop

Caitlyn Jenner Brody

Caitlyn Jenner kommer inte att närvara på sin sons bröllop. Nu avslöjas vad som ligger bakom beslutet.

Caitlyn Jenner, 68, skilde sig från ex-frun Kris Jenner för fyra år sedan. Nu dejtar Caitlyn 21-åriga modellen och studenten Sophia Hutchins. Paret är minst sagt förälskade och håller alltid ihop.

Nu har Caitlyn Jenners kärlek satt käppar i hjulen för Caitlyns relation med sin son, Brody Jenner, 34. Brody ska gifta sig och Caitlyn Jenner tänker inte närvara på bröllopet.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Anledningen är att Caitlyn prioriterar att vara med Sophia Hutchins. Enligt uppgift ska Sophia ha förbjudit Caitlyn att gå på bröllopet.

– Cait kan gå på Brodys bröllop om hon verkligen vill. Men hon kan inte och kommer inte på grund av sin boss Sophia. Sanningen är att Sophia är Caits första prioritet och de är oskiljaktiga, säger en källa till Radar Online och fortsätter:

– Brodys bröllopsdatum och alla resor rör till saker som Cait redan planerat med Sophia. Sophia var inte sugen på all bröllopsyra och på grund av det var inte heller Cait sugen på det.

Källan hävdar också att Caitlyn Jenner passar upp på sin unga flickvän och tar med henne på resor, shopping och köper dyra presenter.

– Cait skämmer bort henne. Allt hon vill ha: kläder, semestrar, smycken, all Caits uppmärksamhet, får hon.

Caitlyn Jenners relation med resten av familjen Kardashian har länge varit minst sagt ansträngd. Innan Khloé Kardashian födde dottern True har hon sagt att Caitlyn inte kommer att få träffa sitt barnbarn.

Ross King frågade då Khloé Kardashian i en intervju om huruvida barnet skulle ändra den kyliga relationen mellan henne och Caitlyn.

– Jag tror inte det skulle förändra något med Caitlyn. Saker och ting är bara som de är, svarade Khloé Kardashian.

Caitlyn Jenner har också försökt få kontakt med Kim Kardashian för att få träffa sitt minsta barnbarn, Chicago. Men inte heller Kim har låtit sig bevekas.

Caitlyn har däremot viss kontakt med sina döttrar, Kylie Jenner och Kendall Jenner. Men med sina styvdöttrar tycks kontakten vara över.

– Jag pratar inte med någon av dem längre, har Caitlyn Jenner sagt.

Sophia la upp dne här bilden på sin Instagramstory, men raderade den sen. 

Caitlyn och Sophia på promenad tillsammans. 

Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner åker bil.

Paret är på äventyr tillsammans!

Det skiljer 47 år mellan paret. 

Hetast på Hänt TV: FELIX SANDMAN: Jag dejtar någon

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Caitlyn Jenner från att träffa sitt eget barnbarn: ”Pratar inte med dem”

LÄS OCKSÅ: Expresslösningarna: Få mjuka och fina fötter – på under 30 minuter!

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!