Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens ilska mot Kylie Jenner – efter nya plastik-ingreppet

I början av juli meddelade Kylie Jenner att hon plockat ut sina fillers i läpparna. Men det var då. Nu har realitystjärnan sprutat in nytt material och har återigen ett kraftigt plut.

Tidigare den här månaden bekräftade Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner, 20, det fansen redan misstänkte, att hon slutat med fillers i läpparna.

”Jag har tagit bort alla mina fillers” skrev hon på Instagram, vilket Hänt rapporterat om.

Stjärnan hade den senaste tiden setts med ett betydligt mindre plut än det vi skådat de senaste åren.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men nu verkar det som att Kylie Jenner ångrat sitt beslut att sluta med fillers. På en ny selfie på Instagram är läpparna kraftigt förstorade igen, och fansen kommenterar irriterat:

“Men du sa ju att du hade tagit bort dina fillers?”

“Haha så du sa att du tog bort dina fillers bara för att få likes” är några av kommentarerna Kylie Jenner har fått, medan andra drar en parallell till hennes eget sminkmärke, Kylie cosmetics.

“Du är definitivt ett geni på att använda ditt läppkit eftersom dina läppar helt mirakulöst är fylliga och helt annorlunda än när du var tonåring. Jag vet att du sa att du inte längre gör läppinjektioner, men det här är helt häpnadsväckande” skriver ett fan ironiskt.

Kylie Jenner har i skrivande stund inte kommenterat det förmodade nya ingreppet, men så var hon ju också väldigt hemlighetsfull med sin första läppförstoring trots att hela världen kunde se. Först i maj 2015, efter månader av spekulationer, bekräftade hon ingreppet i sin egen realityserie Familjen Kardashian.

– Jag har tillfälliga fillers i läpparna, det är bara en osäkerhet hos mig och det är något jag velat göra, sa Kylie Jenner då.

Se den omtalade bilden på Kylies nya läppar här:

Så här såg Kylie Jenner ut innan skönhetsingreppen. Året var 2013.

2015 erkände Kylie att hon sprutat in fillers i sina läppar och har sedan dess varit ikonisk för dem.

Nyligen berättade Kylie att hon plockat ut sina fillers, vilket också syntes på nytagna paparazzibilder.

På Instagram kunde förföljarna också se skillnaden. Kolla bilden till höger!

Men nu verkar det som att stjärnan sprutat in något igen. På den här nytagna bilden har hon ett kraftigt plut vilket får fansen att gå i taket!

Kylie är tillsammans med rapparen Travis Scott och de har dottern Stormi tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners nya förändring med Stormis hår

LÄS OCKSÅ: Så får du Kylie Jenners läppar

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!