Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners nya skönhetsingrepp chockar fansen: ”Ser yngre ut”

Kylie Jenners nya ingrepp

Kylie Jenner har gjort en del skönhetsingrepp under åren, det knappt undgått någon. Men det senaste ingreppet chockar fansen mer än någonsin.

Det är ingen hemlighet att Kylie Jenner, 20, har lagt sig under kniven och gjort skönhetsingrepp i bland annat sitt ansikte. Det var för cirka fem år sedan som stjärnan ändrade utseendet helt och hållet. Många såg det som att hon gick från barn till vuxen, och stjärnan har själv berättat att hon gjort ingrepp med fillers i ansiktet.

– Jag har tillfälliga fillers i läpparna, det är bara en osäkerhet hos mig och det är något jag velat göra, sa stjärnan i realityserien Keeping up with the Kardashians i maj 2015.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Kylie Jenner har gjort sitt namn stort i kosmetikavärlden och är själv ansiktet utåt för sitt eget märke Kylie cosmetics. Men nu verkar det som att hon vill gå tillbaka till gamla Kylie igen. På sina sociala medier använder hon smink allt mer sällan och har tagit ur sin hårförlängning, under söndagen avslöjade hon dessutom att hennes filler är ett minne blott.

Det var när Kylie Jenner publicerade en bild med sin barndomsvän Stassie Karanikolaou på Instagram som hennes följare noterade hennes förändring. De berömde hennes utseende och tyckte att hon var väldigt fin. Men de tyckte att någonting var annorlunda och kunde inte riktigt sätta fingret på varför, de tyckte att hon hon såg ut som sitt gamla jag.

“Jag vet inte varför, men hon ser väldigt annorlunda ut här, så vacker”, skriver en i kommentarsfältet.

“Yaas girl, du ser yngre ut”, skriver en annan.

“Hon ser ut som gamla Kylie här, jag vet inte varför”, skriver en tredje.

Och Kylie Jenner själv lät inte detta passera obemärkt utan hon gick in själv och svarade sina fans i kommentarsfältet:

“Jag har tagit bort alla mina fillers”, skriver hon som svar.

Kanske är de det faktum att Kylie Jenner blev mamma tidigare i år till dottern Stormi Webster som gjort att hon vill gå tillbaka till sitt naturliga utseende. Dock avslöjade hon nyligen i en video att dottern ärvt sitt utseende från pappa Travis Scott, 27, skriver sajten E! Online.

– Stormi påminner om mig, hon är min tvilling. Nu ser hon dock mycket mer ut som sin pappa. Det enda jag var osäker på har hon. Hon har de mest perfekta läpparna i hela världen. Hon fick inte de ifrån mig, säger Kylie Jenner.

Se Kylies förändring utan fillers:

Så här såg Kylie Jenner ut innan skönhetsingreppen. Året var 2013.

2015 erkände Kylie att hon sprutat in fillers i sina läppar och har sedan dess varit ikonisk för dem.

Nyligen berättade Kylie att hon plockat ut sina fillers, vilket också syntes på nytagna paparazzibilder.

På Instagram kunde förföljarna också se skillnaden. Kolla bilden till höger!

Men nu verkar det som att stjärnan sprutat in något igen. På den här nytagna bilden har hon ett kraftigt plut vilket får fansen att gå i taket!

Kylie är tillsammans med rapparen Travis Scott och de har dottern Stormi tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar över Kylie Jenners skosamling – till 5 månader gamla dottern

LÄS OCKSÅ: 5 månader efter Stormis födsel – därför bor inte Kylie Jenner och Travis ihop

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!