TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenners nya förändring med Stormis hår

22 jul, 2018 
Kylie Jenner Stormi förvandling
Kylie Jenner tog nyligen hål i öronen på fem månader gamla Stormi, och nu har gjort ännu en lite make over på dottern.
Annons

Kylie Jenners, 20, mini-me har fått en mini-make over. Tidigare skymtade fansen ett örhänge i dotterns Stormis öron på en Snapchat-video där hon ligger och gosar med sin mamma. Åsikterna kring att Kylie jenner valt att pierca sin dotter som endast hunnit bli fem månader gammal var delade – vissa stöttade och visa ratade.

Nu har Kylie Jenner har stylat sin dotter ännu en gång. Den här gången var det Stormis hår som fick sig en make over. Hennes hår har nu växt så pass långt att hon kan ha en liten tofs på huvudet. Supergulligt…!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kylie Jenner har tidigare lagt ut bilder på Stormi på sina sociala kanaler, som hon sedan raderat. Fansen misstänkte då att hon ångrat sig och bestämt sig att hålla Stormi mer privat. Och mycket möjligt kan det stämma. På bilden där Kylie Jenner nu visar Stormi i sin lilla tofs på huvudet håller hon för hennes ansikte.

Vad säger ni? Hur gulligt? ja!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons