TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashians tilltag efter uppbrottet från Tristan

19 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Khloé kardashian och Tristan Thompson
Khloé Kardashian ringer Tristan Thompson varje gång hon dricker alkohol.
Enligt en källa kräver hon att han ringer upp.
– Hon skickar till och med sin assistent till hans hus, säger en källa.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 35, känd från tv-serien Familjen Kardashian och basketstjärnan Tristan Thompson, 28, hade ett stormigt förhållande. Deras gemensamma dotter True är idag 1,5 år, men strax innan hon kom till världen spreds filmer där Tristan Thompson syntes närgången med flera olika tjejer. Otrohetsskandalen var ett faktum, men Khloé Kardashian valde trots det att ta tillbaka honom.

I början av året kom nästa skandal. Tristan Thompson var otrogen igen, den här gången med 22-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta systern Kylie Jenner, 22.

Jordyn Woods på röda mattan
Tristan ska ha kysst Jordyn på en fest.

Det blev droppen som fick bägaren att rinna över och efter två år tillsammans gjorde Khloé Kardashian slut med Tristan Thompson. Sedan dess har deras relation varit frostig. Många människor höjde därför på ögonbrynen när Tristan Thompson, på Khloé Kardashians födelsedag, valde att hylla henne rejält på sin Instagram.

Annons

”Du är den vackraste människa jag någonsin träffat från insidan och ut. Tack för att du är en fantastisk mamma för vår dotter True. Hon är välsignad som ha någon som dig att se upp till. Jag önskar dig ingenting annat än mer framgång och skickar positiva välsignelser åt ditt håll. Njut av din dag Koko.” skrev basketstjärnan.

Khloé Kardashian vill ha tillbaka Tristan

Flera personer har undrat hur det egentligen står till mellan paret. Och det verkar som att deras relation fortfarande är stormig. Enligt sajten Radar online har känslorna ännu inte svalnat och är ett känsligt ämne för dem båda. Det yttrar sig speciellt mycket när det blir alkohol inblandat.

– Khloé dricker de flesta, om inte varje, kväll i veckan numera. Och ofta slutar det med att hon ringer Tristan och sluddrar om hur han förstörde deras relation men att hon fortfarande saknar honom, säger en källa till sajten.

Det har gått så långt att Tristan dragit sig tillbaka och numera ignorerar samtal som kommer från Khloé Kardashian efter klockan 20.00.

– Hon skickar till och med sin assistent till hans hus om han inte svarar och kräver att han ringer upp henne där och då, säger källan.

FOTO: TT

Annons