LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Khloé Kardashian väntar sitt andra barn efter otrohetsskandalerna

14 jul, 2022 
André Färnsveden
Khloé Kardashian har ett barn sedan tidigare.
Nu avslöjar tv-profilen att hon ska få ett till barn med Tristan Thomson – trots att de inte är tillsammans längre.
Annons
Se kaoset när Kim Kardashian och dottern North besöker lyxbutikerna i PortofinoBrand logo
Se kaoset när Kim Kardashian och dottern North besöker lyxbutikerna i Portofino

Khloé Kardashian, 38, är en av de många systrarna i den framgångsrika familjen. Hon är dotter till den avlidne advokaten Robert Kardashian och Kris Jenner, 66. Kardashians stora genombrott kom när de 2007 fick en egen realityserie – Keeping up with the Kardashians.

I serien får tittarna följa de olika familjemedlemmarna i deras glamourösa och extravaganta vardagsliv.

Khloé Kardashian har haft ett svängigt förhållande med basketspelaren Tristan Thompson, 31. Paret har blivit gjort slut och blivit tillsammans igen ett flertal gånger. De har dottern True ihop och nu verkar det som att de ska få ett barn till.

Khloé kamp med graviditeten

Familjen har, som tidigare nämnt, en egen realityserie, och i ett avsnitt från förra året pratade Khloé med Kim om att läkarna hade berättat för, den då 36-årige Khloé, att hon skulle få en högriskgraviditet. Hon berättade då för sin syster att hon funderade på att använda sig av surrogat.

Annons

Jag ska inte gå in på detaljerna på kameran, men de sa att det är som en 80 procentig chans att jag kommer att få missfall. Jag fick nästan missfall med True i början, säger Khloé i programmet och fortsätter:

Men jag visste inte att det var som en kvardröjande sak. Det här är verkligen chockerande för mig, erkänner Khloe för systern.

Ska bli mamma igen efter otrogheten

Khloé och Thompson har varit på och av under sin tid tillsammans men nyligen avslutade de officiellt sitt romantiska förhållande. Det tog slut i januari efter att upptäckten om att NBA-spelaren hade fått ett annat barn, som föddes den 1 december, med Maralee Nichols.

Anledningen till att det orsakade ett uppbrott var att Khloé och Tristan var i ett förhållande med varandra när barnet blev till, vilket innebar att han hade varit otrogen mot henne nio månader innan födseln.

Annons

Nu berättar en källa till People att Khloé och Tristan inte kommer att bli ett par trots att de nu alltså ska få sitt andra gemensamma barn.

– Khloé och Tristan är inte tillsammans och har inte pratat sedan december förutom om föräldrafrågor, säger källan till tidningen och fortsätter:

– Bebisen blev till via surrogat innan det avslöjades för Khloé och allmänheten att Tristan fick barn med någon annan i december.

Enligt vissa källor har parets gemensamma barn, som blev till i november, redan fötts, rapporterar TMZ.

FOTO: Doug Peters / TT,Carlos Osorio / ASSOCIATED PRESS / TT

Annons