LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Jennifer Lopez och Ben Afflecks återförening – 17 år efter uppbrottet

07 maj, 2021 
AvErika Svensson
Jennifer Lopez & Ben Afflecks
Det är över 17 år sedan det ikoniska kärleksparet Jennifer Lopez och Ben Affleck gick skilda vägar. Nu är båda singlar igen för första gången på många år. Så är deras relation idag.
Annons
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?Brand logo
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?

Vårens stora snackis i Hollywood har varit Jennifer Lopez, 51, och 45-åriga Alex Rodriguez brutna förlovning. Uppbrottet kom efter att A-Rod vid upprepade tillfällen anklagats för otrohet. Samtidigt som nyheten nådde världen började J-Lo igen kopplas samman med en annan tidigare fästman, nämligen Ben Affleck, 48.

Allt började med att Jennifer Lopez frontade magasinet InStyle tidigare i vår. I tidningen hade också hennes två ex Ben Affleck och Marc Anthony, 52, intervjuats – och Ben höll knappast tillbaka med smickret.

– Var har du gömt ungdomens källa? Varför ser du fortfarande ut som du gjorde 2003 medan jag ser ut att vara runt 40? sa han då varpå Jennifer svarade:

– Ben är så rolig! Han ser väldigt bra ut.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks tillbringar mycket tid tillsammans

Enligt källor var det Jennifer själv som tipsade tidningen om att ta med Ben i intervjun, då det tidigare paret idag är väldigt goda vänner.

Annons

– De har pratat mycket och nu vet hela världen hur nära de står varandra. Det skulle inte förvåna någon om Jennifer gick tillbaka till Ben. När hon är ledsen behöver hon stöd och det är precis det han ger henne nu. Han är som ett par gamla bekväma jeans som du inte kan göra dig av med, säger en källa till OK! Magazine om deras relation.

Och att de fortfarande har kontakt kan bilder bekräfta. I början av maj fångades nämligen Ben på bild utanför Jennifers hus i Los Angeles. Han sågs då kliva ur en vit SUV för att senare ha sällskap av Jennifer i samma bil.

– De har tillbringat mycket tid tillsammans i L.A den senaste tiden. De känner mycket kärlek för varandra och har alltid beundrat varandra, bekräftar en källa till People Magazine.

Alex Rodriguezs ilska efter Jennifer och Bens återförening

Jennifer och Ben, även kallade ”Bennifer”, var kändisvärldens hetaste par 2002 till 2004. Efter uppbrottet gifte sig Ben med Jennifer Garner, 49, och fick barnen Violet, 15, Seraphina, 12, och Samuel, 9, medan Jennifer fick tvillingarna Emme och Maximilian, 15, med Marc Anthony. Men trots att mycket har hänt sedan de var et par har ”Bennifer” förblivit vänner.

Annons

– Mycket tid har gått och de har båda mognat. Jennifer bryr sig fortfarande om Ben, det har hon aldrig slutat göra. De återförenades tydligen som att ingen tid alls hade gått. De är glada att vara i varandras liv och tar det en dag i sänder. De ler från öra till öra och pratar om allt från sina barn till jobbprojekt, säger en insider till tidningen InTouch.

Men att Jennifer har gått tillbaka till Ben så snabbt efter uppbrottet roar knappast nydumpade Alex Rodriguez. Redan i mars såg baseboll-ikonen rött när Ben lovordade Jennifer i intervjun.

– Alex blev rasande för han tolkade det som att Ben ville stöta på Jennifer. Han har sagt till alla som orkar lyssna att Ben borde hålla sig borta, sa en insider i tidningen National Enquirer då.

Annons