TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ilskan efter bilden på Beckhams 11-åring: "Så fel"

01 feb, 2017 
Malin Ljung
Tänk att en bild på en elvaåring med sin hund kan ställa till sådant rabalder. Nu rasar folk över senaste bilden på Cruz Beckham, 11. "Det här är så fel", skriver de.
Annons

Det har sina fördelar med att vara son till Victoria, 42, och David Beckham, 41. Det kan deras elvaårige avkomma Cruz intyga.

På lillkillens Instagramkonto blandas bilder från lyxsemestrar och diverse skojigheter med familjen. Men en av de senaste i raden, en vid första anblicken helt anspråkslös på en elvaåring med sin hund i knät har upprört följarna sanslöst mycket.

Orsaken är hoodien Cruz har på sig, en Louis Vuitton-tröja med märket “supreme” på bröstet.

Fansen har gått bärsärk i kommentarsfältet sedan bilden publicerades. Orsaken är att den ökända hoodien, ett Supreme x Louis Vuitton-samarbete, inte börjar säljas förrän sent i sommar.

–  Den är fake!, skriver flera användare.

– Det här är så fel, förstärker en annan.

– Den finns inte ens, skriver en tredje följare.

Cruz Beckham hintar dock om att den är äkta då han skriver “Tack Mr Kim Jones”, samme Kim Jones som är chefsdesigner för Louis Vuitton.

Flera följare har snappat upp det och försvarar Cruz:

– Rätt säker att den är äkta om ditt efternamn är Beckham, konstaterar en följare.

Äkta eller ej, sjukt söt bild på en elvaåring med sin söta hund!

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons