TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Beckham försvarade kvinna – i storbråk med miljardären

07 jan, 2017 
Malin Ljung
Formel1-miljardären Ron Dennis betedde sig grisigt mot en kvinna under nyårsafton. Något som fick David Beckham att se rött och avbryta pågående familjemiddagen för att försvara kvinnan. Nu berättar vittnen om den högljudda bråket på lyxrestaurangen.
Annons

Familjen Beckham tillbringade julledigheten på Maldiverna i goda vänners sällskap. Men lugnet och semestern blev inte bara trevliga minnen då fotbollsstjärnan David Beckham, 41, hamnade i storgräl med Formel1-pampen Ron Dennis, 69, på självaste nyårsafton.

Enligt sajten Daily Mail ska de två ha hamnat i en högljudd dispyt då Ron Dennis betedde sig mindre korrekt mot en kvinna i Beckhams sällskap på lyxrestaurangen One & Only Reethi Rah.

Enligt uppgifter ska det hela ha börjat med att Formel1-miljardären satt sig på en plats som kvinnan i Beckhams sällskap reservat inför nyårsshowen. När hon uppmärksammade honom om misstaget ska han ha börjat bete sig illa mot kvinnan, utan att göra en ansats att lyfta på rumpan och byta plats.

United States Grand Prix, Austin 20 - 23 October 2016 23.10.2016 - Race, Ron Dennis (GBR) McLaren Executive Chairman PUBLICATIONxNOTxINxUK United States Grand Prix Austin 20 23 October 2016 23 10 2016 Race Ron Dennis GBR McLaren Executive Chairman PUBLICATIONxNOTxINxUK
Formel1-miljardären Ron Dennis ska ha betett sig mindre respektfullt mot en kvinna på nyårsafton.

– Jag har spenderat mest pengar av alla på det här stället, jag förtjänar att sitta här, ska han bland annat ha sagt enligt vittnen.

Annons

David Beckham köpte inte det argumentet, och absolut inte Formel1-pampens attityd och brist på respekt, utan ska ha ryckt in till kvinnans försvar. Det hela ska ha urartat i ett högljutt gräl, som fick Ron Dennis att inleda 2017 med att be om ursäkt för sitt beteende.

– Det är helt sant att de höjde rösten mot varandra, men det var en storm i ett vattenglas. De har känt varandra i flera år och dagen därpå var det bra igen, säger en vän till Ron Dennis.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons