Victoria Beckham har förlorat 44 miljoner – tvingas be David om pengar

Victoria Beckham har förlorat 44 miljoner – tvingas be David om pengar

Victoria Beckhams flaggskeppsbutik i London blöder. Det går så ekonomiskt dåligt att David Beckham måste hjälpa sin fru med mångmiljonbelopp för att rädda företaget.

För två år sedan öppnade Victoria Beckham, 41, sin spektakulära flaggskeppsbutik i Mayfair, mitt i Londons stora shoppingdistrikt på 36 Dover Street. Grannar är lyxmärken som Alexander McQueen, Christian Louboutin och svenska Acne. Affären är ritad av den berömde arkitekten Farshid Moussavi.

Inköp och ombyggnad av lokalen, som är drygt 550 kvadratmeter fördelade på tre våningsplan, kostade omkring 35 miljoner kronor. 

När butiken öppnades var det som en förlängning av designerns e-handelssajt victoriabeckham.com, som lanserades i april 2013. Men nu har verksamheten hamnat i trubbel.

Victoria Beckham på väg till sin butik i London.

Enligt Daily Mail har maken David Beckham, 40, nu tvingats gå in och hjälpa det blödande företaget med 61 miljoner kronor. Detta då butiken och Victorias varumärke under det senaste räkenskapsåret gjort en förlust på närmare 44,5 miljoner kronor.

David Beckham måste hjälpa frun Victoria med finanserna.

Den forne fotbollsstjärnan drar fortfarande in stora pengar, bland annat är han reklampelare för svenska H&Ms med sin egen linje och han är även ansiktet utåt för Samsungs mobiler. Enligt The London School of Marketing är varumärket Beckhams i dag värt cirka 6 miljarder kronor.

Victoria Beckham flaggskeppsbutik i Mayfair har vakter som också kostar pengar.

Den brittisk popsångerska som blev känd genom tjejgruppen Spice Girls under 90-talet gifte sig med fotbollsikonen 1999. De har sönerna Brooklyn, 17, Romeo, 13, Cruz, 11, samt dottern Harper, 4.

Foto: Stella & IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN