LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Honey Boo Boos familjelycka efter stormiga tiden

12 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Honey Boo Boo
Alana "Honey Boo Boo" Thompson och hennes familj har gått igenom kris efter kris de senaste åren. Men nu visar Alana upp den stora familjelyckan efter det minst sagt stormiga tiden.
Annons
Honey Boo Boo tvingas fly hemmet på grund av Mama JuneBrand logo
Honey Boo Boo tvingas fly hemmet på grund av Mama June

Alana Thompson är tv-profilen som blev känd världen över under namnet Honey Boo Boo. Endast som sex år gammal fick hon sitt stora genombrott världen över när hon medverkade i den amerikanska tv-serien Toddlers & tiaras.

Där gjorde Honey Boo Boo ett såpass stort intryck att hon till slut fick sin egna tv-serie Here comes Honey Boo Boo, som snabbt tog världen med storm.

Honey Boo Boos stormiga familjeliv

I Here comes Honey Boo Boo har man fått följa Alana och hennes familj i deras minst sagt galna vardag. Programmet höll på i några år men fick sedan ett drastiskt slut när det kom fram att Honey Boo Boos mamma June Shannon dejtade en dömd sexbrottsling. Men dramat tog inte slut där. När June träffade nya pojkvännen Geno Doak började familjen ännu en tuff resa.

June och Geno ska nämligen ha bråkat så mycket att polisen varit tvungen att rycka in. Efter detta har skandalerna avlöst varandra och June har också åkt in på rehab för missbruksproblem.

Annons

Detta har gjort att Alana har fått bo hos sin syster Lauryn Efird till och från, och i en intervju med Entertainment Tonight har systern berättat om den knepiga familjesituationen.

– Det har varit väldigt svårt. För Honey Boo Boo är ung och hon behöver sin mamma. Så det har varit svårt för både henne och mig att jag ska vara hennes ”extra mamma”, fast att vi är systrar, sa hon då.

Honey Boo Boos familjelycka – skriver om starka känslorna

Familjen har med andra gått igenom både toppar och dalar tillsammans, men trots det står de starka bredvid varandra. Och i samband med morsdag valde Alana att passa på att hylla sin mamma June och syster Lauryn. Under en bild på de tre skriver hon:

”Grattis på morsdag till alla fantastisk mammor där ute, men framförallt till de här vackra kvinnorna. Tack till er båda för att ni stöttar mig oavsett vad. Jag älskar er föralltid.”

Annons

Och i kommentarsfältet är det hundratals människor som uttrycker sin glädje över att se familjen samlad igen samt skickar grattishälsningar till June och Lauryn.

”Ni ser otroliga ut! Stort grattis på morsdag mamma June!”, skriver bland annat en följare.

”Jag älskar den här bilden! Säger så mycket om er kärlek till varandra”, skriver en annan.

”Du är en sån fin tjej! Hälsa både din mamma och syster ett stort grattis”, skriver en tredje.

Annons