Exfruns ord om Phil Collins: ”Har inte duschat på ett år”

Phil Collins hälsoproblem

Efter otroheter och husbrak slar Orianne Cevey tillbaka mot exmaken Phil Collins – och avslojar hans morkaste hemligheter.

Relationen mellan Phil Collins, 70, och exfrun Orianne Cevey, 46, liknar intrigerna i en såpa. Förra året försökte Phil sparka ut och vräka exet från sin herrgård i Miami. Detta efter att Orianne i hemlighet ska ha gift om sig i Las Vegas. Phil ska ha trott att Orianne skulle till Las Vegas for en affärsresa. Istället gifte hon sig då i hemlighet med sin älskare!

– Det här kom som en total chock! Phil trodde att han och Orianne var tillsammans, fram tills han fick veta att hon gift sig med en annan man, sa en källa till The Sun i höstas.

CHOCK Starka reaktioner efter bilden på Markoolio

Sångaren blev föga förvånande rasande och ville sparka ut exfrun, men hon vägrade lämna den gemensamma herrgården i Miami. Det gick sa långt att Phil gick till domstolen för att få ut exet. Orianne svarade med att också hon gå till domstol dar hon hävdat att Phil missbrukar smärtstillande, att han inte duschade eller borstade tänderna på över ett år och att han har blivit oförmögen att ha sex.

Phil Collins stormiga privatliv

– Hans stank blev så genomträngande att han blev en eremit, han vägrade träffa andra människor, säger hon enligt rättsdokumenten.

Paret träffades 1999 när Phil Collins var på turné i Orianne Ceveys hemland Schweiz. Samma år stod bröllopet men 2008 skilde sig paret varpå sångaren betalade 290 miljoner kronor i underhåll. I alla år de haft en extremt ansträngd relation men 2016 återförenades de och flyttade ihop i Miami med sina två gemensamma söner.

Anklagelserna mot Phil Collins

I en intervju med sajten Radar Online avslöjar nu Orianne Cevey att exmaken länge haft problem med sitt psykiska mående.

– Han var inte snäll. Han kunde bli aggressiv. De säger saker de inte menar och har glömt nästa dag. Många gånger kunde han säga elaka saker till mig och när jag frågade: ”Varför sa du sa?” kunde han inte komma ihåg det, säger hon. Hon berättar vidare att det gick sa långt att Phil Collins utvecklade ett självskadebeteende.

– När han skadade sig själv var det alltid bara jag som fanns där och kunde ta hand om honom. Jag har kört honom till akuten många gånger när han skadat sig. Jag tog alltid hand om honom och såg till att han åt sin lunch och sin middag. Jag fanns alltid där för honom, säger Orienne.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens avslöjande om nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Skarp kritik mot Lotta Engbergs inslag i Bingolotto: "Chockad"

FOTO: TT

SENASTE NYTT!