Elton Johns tragiska familjebesked: ”Är i chock”

Elton Johns tragiska familjebesked: ”Är i chock”

Elton John är i sorg efter hans mamma Sheila Farebrother har dött. Hon blev 92 år gammal.

Superstjärnan Elton John, 70, är i sorg efter att hans mamma Sheila Farebrother under måndagsmorgonen avlidit. Sheila blev 92 år gammal och dog i sin hemstad West Sussex, uppger Daily Mail. På sin Instagram la Elton under måndagen upp ett inlägg där han sörjer moderns bortgång.

Så ledsen att berätta att min mamma avled imorse. Jag träffade henne så sent som förra måndagen och jag är i chock. Försiktigt resa mamma. Tack för allt. Jag kommer sakna dig så mycket. Kärlek, Elton”, skriver han med en bild på honom på och sin mamma.

 

Elton och moderns relation har inte alltid varit på topp. De båda hade en konflikt som gjorde att de inte pratade med varandra på nio år, men de båda förenades för ett halvår sedan och begravde då stridsyxan. Elton John turnerar just nu flitigt. Under resterande delen av månaden har han tolv spelningar, varav nästa redan imorgon i Hamburg. Det är ännu inte klart huruvida den upphöjda musikern kommer att genomföra spelningen.

Elton själv drabbades så sent som i våras av en dödlig infektion, efter att ha turnerat i Sydamerika och behandlades akut på sjukhus.

LÄS OCKSÅ: Sveriges Radios blunder – dödförklarade Ingvar Kamprad

LÄS OCKSÅ: Skådisen Rikard Wolff har dött – familjens första ord

FRÅN FÖRSTASIDAN