Elton John drabbad av dödlig infektion – vårdad på sjukhus

Tusentals fans världen över ber nu för Elton John som drabbats av en dödlig infektion.

Den brittiska världsstjärnan Elton John, 70, har drabbats av en dödlig infektion. På väg hem från sin turné i Sydamerika ska han enligt ett pressmeddelande ha blivit våldsamt sjuk och vid landning i Storbritannien fördes han akut till sjukhus.

”Under en framgångsrik turné i Sydamerika drabbades Elton av en skadlig och ovanlig bakterieinfektion. Under hans flygresa hem från Santiago blev han våldsamt sjuk. Efter ankomst till Storbritannien ordinerade hans läkare honom till sjukhus där han genomgått akut behandling för att behandla infektionen”, står det i pressmeddelandet enligt bland annat Mirror.

Elton John ska ha vårdats på intensivavdelning i två dagar, därefter ska en längre tid på sjukhus ha följt innan han i helgen blev utskriven.

“Jag är så lycklig över att ha så lojala och otroliga fans, och jag ber om ursäkt om jag har gjort dem besvikna”, skriver Elton John själv i ett pressmeddelande.

Elton John har drabbats av en dödlig infektion och tvinas nu ställa in konserter.

70-åringen har den senaste tiden lidit av sviktande hälsa. I december tvingades han skjuta på en konsert i Dubai på grund av influensan. Och när den ombokade showen väl skulle äga rum tvingades han än en gång ställa in på grund av medicinska ingrepp. Enligt sajten TMZ ska läkaren därefter ha ordinerat Elton John vila och sjukskrivning, men istället ska han ha fortsatt köra på i högt tempo och genomfört sin stora turné.

Nu verkar det dock som att Elton lyssnat på kroppens varningssignaler och sex kommande konsertdatum i Kalifornien har ställts in.

Vi får helt enkelt hoppas att Elton John kryar på sig och kan genomföra sommarens planerade konsert på Gröna Lund i Stockholm den 2 juli.

LÄS OCKSÅ: Elton John stäms för sexuella trakasserier – påstås ha tafsat på sin livvakt

LÄS OCKSÅ: Elton John flippade ur under konserten: ”Sätt er ner era skitstövlar”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN