LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter ultimatumet – Så ska Justin visa Selena att han förändrats

26 nov, 2017 
Selena Gomez och Justin Bieber är tillbaka på banan igen, men alla är inte lika glada för det. Hennes vänner har ställt ett ultimatum, och nu gör Justin allt för att bevisa att han har blivit en bättre människa än tidigare.
Annons

Snabbt efter att Selena Gomez, 25, bröt upp med The Weeknd, 27, var hon tillbaka i ex-pojkvännen Justin Biebers, 23, armar igen. Efter månader av dåligt mående verkar det vara precis vad hon behövde. Med Justin verkar hon lyckligare än någonsin. Men alla är inte lika glada och nöjda, hennes vänner gillar inte alls att hon och Justin träffas igen.

– Selenas vänner har fått trösta henne så många gånger när Justin har krossat hennes hjärta tidigare, har en källa sagt till sajten Hollywood Life. 

Vännerna ställde därför ett ultimatum till Selena: ”Justin eller oss”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men av att döma på Selena så verkar hon ha struntat i det. Hon har nämligen inte valt att lämna Justin. Ultimatumet gav snarare Justin mer eld i baken än Selena. För nu försöker han gör allt för att visa både Selena och hennes vänner att han har förändrats, och han är extra noga med att inte komma emellan hennes relation till sina vänner. Under thanksgiving-helgen bestämde han sig för att avstå ett firande med Selena, av just den anledningen.

Annons

– Han har faktiskt förändrats. Han har verkligen växt upp och det märks. Han är riktigt fokuserad på att få hennes familj och vänner att gilla honom igen. Han är en fantastisk och godhjärtad person, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Justins dåliga beteende sägs vara anledningen till att det tog slut mellan honom och Selena en gång i tiden. Och nu sägs han istället vara livrädd för att det skulle hända igen.

Foto: IBL

Annons