LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Efter sveket: Scott Disicks heta återförening med Bella, 19

01 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter det fula kärlekssveket med flera kvinnor i Cannes verkar Bella Thorne nu ha förlåtit Scott Disick för hans snedsteg. På nytagna bilder ses paret nämligen återigen festa tillsammans, hålla handen och gå hem ihop.
Annons

Det var i franska Cannes för ett par veckor sedan som det knakade ordentligt i fogarna mellan Scott Disick, 34, och Disney-stjärnan Bella Thorne, 19. Paret sågs då hångla friskt i en solstol vid poolen, men bara 24 timmar senare hade ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan bytt ut Bella mot flera andra kvinnor. 

Bland annat sågs han mysa intimt och naket med både Sofia Richie, 18, Chloe Bartoli, 26, samt med ytterligare tre okända kvinnor, något som fick Bella att packa sina väskor efter bara två dagar och åka tillbaka till USA. Då skrev Bella på Twitter att ”Cannes-livet inte var något för henne” och meddelade samtidigt att hon inte längre pratar med Scott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Scott gillar tanken på att ha sitt eget harem av kvinnor som är lojala till honom. Han har en ny tjej varje kväll. Han hatar att vara ensam och han är inte en monogam kille som håller sig till en tjej. Han vill gärna ha två eller tre hängivna tjejer som alltid finns tillgängliga för honom. Han är övertygad om att det är hans enda sätt att bli lycklig, sa en källa då om Disicks beteende till tidningen NW. 

Annons

Men nu verkar Bella och Scott trots allt ha hittat tillbaka till varandra igen. På nytagna bilder ses paret nämligen anlända tillsammans till artisten Lana Del Reys, 32, exklusiva födelsedagsfest på en trendig nattklubb i Hollywood. Under hela kvällen ska paret också ha hållit sig tätt intill varandra.

– De tog ett bord tillsammans och dansade och umgicks. Scott och Bella höll handen, samtidigt som han förde henne till och från bordet innan de lämnade festen tillsammans strax före klockan två på natten, säger ett ögonvittne till tidningen Us Weekly.

På Snapchat hintade Bella själv också om relationen med Scott, där hon under festnatten publicerade en video där en manlig vän gav henne en kindpuss.

– Jag tänker pussa dig och, skitsamma, jag hoppas att Scott inte dödar mig, säger kompisen i klippet samtidigt som han pussar Bella.

Scott och Bella lämnar nattklubben tillsammans i en bil.

Bella Thorne har tidigare påstått att hon och Scott Disick enbart är ”vänner”.

– Vi chillar bara, vi är vänner, vi tar det lugnt. Jag träffade honom precis och allt är helt coolt, sa hon i tv-programmet ”Entertainment tonight” i mitten av juni.

Scott var tidigare gift med Kourtney Kardashian, 38, och har också tre barn tillsammans med henne.

Foto: Stella, IBL

Annons