LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Efter 13 år – nu återförenas Ben Affleck med Jennifer Lopez

17 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
För tretton år sedan var de ett av världens mest omtalade par. Nu kan "Bennifer" återförenas. Enligt uppgifter hoppas nämligen nyskilde Ben Affleck på att återförenas med exet Jennifer Lopez. – Ben har inget annat än gott att säga om henne, säger en källa.
Annons

Det var i juni 2015 som Ben Affleck, 44, och  Jennifer Garner, 45, meddelade att de skulle skilja sig efter tio år som gifta. Paret, som har barnen Violet, 11, Seraphine, 8, och Samuel, 5, tillsammans flyttade snabbt isär, men har sedan dess fortsatt vara goda vänner utåt sett.

Men nu framkommer uppgifter om att Jennifer under slutet av äktenskapet försökte stoppa Ben från att träffa sin ex-fästmö  Jennifer Lopez, 47. Ben ville  nämligen ha med J-Lo som skådespelare i sin långfilm “Live by night”, men det önskemålet ska ha fått Garner att fullständigt slå bakut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ben ville ha med J-Lo i sin film, men tvingades att ge rollen till Zoe Saldana i stället eftersom hans fru krävde att hon inte fick vara med. När filmen sedan gick dåligt, skyllde Ben på att han inte fick ha med sitt förstahandsval, säger en uppgiftslämnare  till Radar online.

Men nu, när Ben är nyskild och singel igen, vill han återförenas med J-Lo för en ny film. Ex-parets romans pågick mellan 2003-2004, efter att de träffats under inspelningarna av floppfilmen ”Gigli” och blivit kära. Ben och J-Lo förlovade sig snabbt, men gjorde sedan slut igen efter bara 18 månader tillsammans.

Jennifer Lopez och Ben Affleck under inspelningarna av filmen “Jersey Girl” 2003.

Enligt Radar online bönar och ber Ben Affleck nu Jennifer Lopez om att medverka i hans kommande film, eftersom han fortfarande känner sig skyldig henne det efter att ”Gigli” blev en så stor flopp.

Annons

– Ben har inget annat än gott att säga om Jennifer. Han beundrar henne som skådespelare och det är fortfarande jobbigt för honom att de blev så retade för filmen ”Gigli”, säger en källa och fortsätter:

– Han svär på att han inte är förälskad i Jennifer längre och att det inte är därför han vill ha med henne. Han vill göra rätt för sig och göra en film med henne med ett bra manus. Han tror att det skulle kunna ge dem båda ett fint avslut på deras historia tillsammans.

Jennifer Lopez är också hon skild sedan fem år tillbaka. Skådespelerskan och exmaken Marc Anthony, 48, separerade 2012 efter åtta år tillsammans. De har tvillingarna Emma, 9, och Maximilian, 9, ihop.

Foto: IBL

Annons