LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hatet mot Kim Kardashian efter de nya bikinibilderna

28 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
I veckan fyllde Kourtney Kardashian år och för att fira tog hon med sig sina bästa vänner och syster Kim Kardashian till Mexico på en lyxig semester. Bilderna från resan visar upp en naturlig och helt oretuscherad sida av realitysystrarna.
Annons

I veckan fyllde den äldsta syster i Kardashian-klanen Kourtney 38 år. Som alltid så gör reality-familjen allting med extra allt så det är klart att hon samlar sina bästa vänner, inklusive systern Kim Kardashian, 36, och drar till Mexico på en lyxig semester. Bilderna från deras resa visar upp en helt ny och naturlig sida av systrarna.

Realitystjärnorna som vi är vana att se tillfilade, retuscherade och eller med ett filter på visar nu att de är minst lika vackra när de är helt naturliga. Dock är det många som nu som reagerat på deras oretuscherade verklighet och slängt elaka kommentarer om dem.

Den som provocerat “hatarna” mest är hon som en gång välte hela internet med sina nakenbilder – Kim K. Att tvåbarns-mamman har celluliter på sin kropp var tydligen någonting som inte föll dem i smaken, skriver Mirror.

I en tidigare intervju med tidningen Shape har Kim pratat om sin syn på celluliter.

Annons

– Jag har celluliter, precis som alla andra kvinnor på planeten. Och bara för att jag känner mig säker i min kropp betyder inte det inte att jag tycker celluliter är fint. Det kommer alltid vara jobbigt för mig. Så låt oss bara säga att de är under arbete.

Trots att celluliterna är jobbiga för henne så såg både hon och systern Kourtney ut att trivas bra i sina kroppar. Avslappnade som aldrig förr njöt de av sol och bad på stranden i Mexico.

I en intervju med Elle 2015 sa Kim att hon är stolt över hennes kurvor och att de har givit henne självförtroende.

– Jag är en armensk tjej, jag har former och det visade sig att människor gillade det, säger hon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De får mig att må bra i mig själv och för andra kvinnor som är så stöttande. Jag är en självsäker kvinna, men jag föddes inte med den säkerheten den har byggts upp genom åren och det är en stor del av vem jag är idag.

Foto: IBL

Annons