Kim Kardashians tårar – berättar sanningen om rånet

Kim Kardashians tårar – berättar sanningen om rånet

Kim Kardashian bryter ihop i tårar när hon för första gången berättar om det väpnade rånet hon utsattes för i höstas. "Jag tänkte att antingen så skjuter de mig i ryggen, eller så klarar jag mig", säger stjärnan i en ny video.

Det var i oktober 2016 som Kim Kardashian, 36, utsattes för ett brutalt rån i Paris i Frankrike. Fem beväpnade och maskerade män tog sig in på hennes hotellrum och krävde att få stjärnans pengar. Kim Kardashian ska ha bundits till händer och fötter och därefter låsts in i badrummet. Rånarna kom över smycken värda runt 90 miljoner kronor.

Sedan brottet har realitystjärnan valt att inte prata om händelsen – förrän nu. I det kommande avsnittet av “Keeping up with the Kardashians”, som sänds på söndag i USA, berättar stjärnan allting och i en trailer inför programmet får tittarna en smygtitt. I klippet bryter Kim Kardashian ihop i tårar när hon berättar om sin rädsla under det brutala rånet.

– De (rånarna) frågade mig om pengar, men jag sa att jag inte hade några. Då släpar de ut mig i korridoren där trappan är. Det är då jag ser pistolen, klart och tydligt. Jag tittade på pistolen och sedan på trappan, säger hon i videon.

LÄS MER: Kim Kardashian fruktade att bli våldtagen under det brutala rånet

Kim Kardashians ögon fylls med tårar och rösten bryts. Realitystjärnan berättar att hon en kort sekund funderade över om hon skulle fly från rånarna och springa, men att hon var rädd att de skulle döda henne då.

– Jag hade en del av en sekund på mig att bestämma mig om jag skulle springa. Jag tänkte att antingen så skjuter de mig i ryggen, eller så klarar jag mig. Men om jag hinner ifrån dem levande, men inte hissen öppnar i tid eller om trappan är stängd… Då är jag körd. Det finns ingen väg ut, säger hon.

LÄS MER: Kim Kardashian brutalt rånad under pistolhot i Paris

Se Kim Kardashians berättelse i klippet nedan: 

Foto: E! Online, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN