Kim Kardashian fruktade att hon skulle bli våldtagen

Kim Kardashian fruktade att hon skulle bli våldtagen

Kim Kardashian fruktade för sitt liv, sina barn och att bli våldtagen av de fem maskerade juvelrånarna.

Natten mot måndag rånades Kim Kardashian av fem beväpnade män på sitt hotellrum  i centrala Paris där stjärnan befann sig i staden för modeveckan. Enligt uppgift stal de maskerade männen utklädda till poliser och som ska ha talat franska, smycken till ett värde av nästan 100 miljoner kronor. En av hennes smycken, en ring ska ha varit värd så mycket som 38,5 miljoner kronor. Stjärnan var ensam på sitt rum vid tillfället då hennes livvakt, Pascal Duvier var ute på stan med systern Courtney Kardashian och såg efter hennes säkerhet på en nattklubb.

LÄS ÄVEN: Kim Kardashian rånad under pistolhot

Kim Kardashian rånades brutalt i Paris.

Kim Kardashian rånades brutalt i Paris.

När rånare tagit sig in i rummet, låg Kim endast iklädd morgonrock i sängen, för att sedan få munnen tejpad och bli inlåst och lämnad bunden i badkaret. Enligt TMZ ska stjärnan ha trott att de varit på väg att våldta henne.

Lägenheten som Kim Kardashian blev rånad i är så exklusiv att den är känd i Frankrike som ”ingen adress lägenheten”.

Lägenheten som Kim Kardashian blev rånad i är så exklusiv att den är känd i Frankrike som ”ingen adress lägenheten”.

Kim ska ha skrikit för sitt liv och bett rånarna att inte döda henne, eftersom hon hade små barn hemma. Hon ska också ha skrikit att hon har pengar och att de fick ta vad de ville, bara de lät henne leva. Enligt TMZ befann sig även Kims vän Simone i lägenheten, sovandes på nedre våningen. Hon ska ha vaknat till, hört oväsen och då låst in sig på toaletten och ringt till Kims livvakt som snabbt lämnade nattklubben för att ta sig till hotellet men väl där så var allt redan över och rånarna borta.

Pojkvännen Kanye West var under rånet mitt uppe i en spelning på Meadows Festival i stadsdelen Queens i New York när musiken plötsligt bröts mitt i låten ”Heartless” och Kanye informerade att han fick lov att avbryta.

https://www.youtube.com/watch?v=rUu42D9M2r8

Hela rånet i Paris var över på 6 minuter. Chockad fick Kim lämna sitt vittnesmål till den franska polisen och sedan lämnade hon landet i ett privatplan hem till USA där hon landade i New York och tog sig till parets bostad på Manhattan där Kanye väntade. Enligt Daily Mail hade inte Kim ingen förlovningsring på fingret, vilket har väckt frågor om den var bland de värdesaker som stals i samband med det brutala rånet.

LÄS ÄVEN: Zlatan bodde i lägenheten där Kim Kardashian rånades

Foto:  Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN