LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Över mellan JLo och Drake – varade bara i två månader

11 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Romansen mellan sångerskan Jennifer Lopez och rapparen Drake blev ingen långvarig historia. Källor säger att paret redan har gått skilda vägar, trots att det inte ens gått två månader.
Annons

För bara två månader sen nåddes världen av nyheten att Jennifer Lopez, 47, och rapparen Drake, 30, var ett par. Men redan nu har källor avslöjat att paret inte blev vidare långvariga.

– För tillfället är det över, säger en källa till tidningen UsWeekly.

Men samma källa säger även att Drake inte kommer att ge sig så lätt utan att han kommer försöka sig på en återförening redan i mars, när hans Europaturné är över och han återvänder till Los Angeles.

Jennifer och Drake valde att göra sitt förhållande offentligt i december 2016, genom att båda publicera samma bild, när de kramas, på sina Instagram-konto. Bara dagar senare firade de in det nya året med varandra. Men de senaste veckorna har paret inte sett tillsammans så mycket tillsammans.

 J-Lo publicerade i veckan en bild på Instagram med en bildtext som kan vara riktad till Drake:

”Tajming är allt. Om det är menat att det ska hända kommer det ske, och av rätt orsaker”.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons