LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bilden som bekräftar ryktet – superstjärnan är J-Los nye pojkvän

28 dec, 2016 
Jonatan Berggren
Jennifer Lopez och Drake är vinterns hetaste par. Deras nya mysbild bekräftar ryktena.
Annons

Jennifer Lopez, 47, och Drake, 30, verkar äntligen ha slutat smyga med sin kärlek. Båda två la 28 december upp samma bild på sina respektive Instagramkonton, vilket får ses som en bekräftelse på deras romans. På fotot syns J-Lo ligga insnärjd i Drakes famn och det ser inte särskilt obehagligt ut.

Bekräftelsen kommer efter en lång tids spekulationer om att superstjärnorna skulle vara tillsammans. I slutet av november dök Drake upp på två av Jennifers konserter och anordnade i samband med det en exklusiv fest. Hedersgäst på festen? J-Lo så klart.

I oktober tog det slut mellan Drake och sångerskan Rihanna, 28. Han sades då ha gått vidare till modellen Dakota “India Love” Gonzalez. Om det stämde blev relationen minst sagt kortvarig, för nu är det någon annan som bevisligen får vila ut i sångarens armar.

Rihanna verkar dock ha fått nys om saken redan tidigare, hon har nämligen redan avföljt Jennifer Lopez på Instagram. Tyvärr lär nog RiRi inte kunna undgå den nya bilden på sitt ex.

Vare sig Drake eller Jennifer har hittills kommenterat kärleken, men en bild säger som bekant mer än tusen ord.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons