TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

David Beckhams raseri i läckta mejlen: "Otacksamma f*ttor"

06 feb, 2017 
Malin Ljung
Svärmorsglorian är krossad. Nu har David Beckhams mejl läckt ut, och i dem framgår det att han är sjukligt sur över att han inte blivit adlad. "Otacksamma f*ttor", skriver han.
Annons

Familjefadern och fotbollshjälten David Beckham, 41, är inte den svärmorsdröm man föreställer sig att han är. I slutet av förra veckan läckta nämligen en mejlkonversation ut där David Beckham är rasande och riktigt svinförbannad över att han inte blivit adlad av brittiska drottningen än. Detta ska Football Leaks tagit del av.

Beckham ska ha mejlat med sin PR-rådgivare Simon Oliveira och gått bananas över det uteblivna adelskapet.

– Dra åt helvete om jag inte blir adlad. Det är ett gäng otacksamma fittor. För att vara ärlig så är det en skandal, om jag hade varit amerikan så hade jag fått något liknande för tio år sedan, skriver Beckham i mejlen enligt Dagbladet.

2013 ska David Beckham blivit riktigt sotis när sångerskan Katherine Jenkins blev adlad:

“Katherine Jenkins? För vad? Sjunga på rugbyn, besöka armén och ta kokain. Ett jävla skämt”, ska han ha skrivit.

Annons

David Beckham ska även försökt ha bedra Unicef, som han arbetar med. Enligt uppgifter ska han ha skickat en faktura på cirka 70 000 kronor efter att ha åkt förstaklass under en välgörenhetsresa till Asien. Men i verkligheten hade han rest i privatjet, som hans sponsorer redan betalat. Detta upptäcktes av Unicef och fakturan makulerades.

David Beckham, 39Mannen med de 500 frisyrerna gör sig allra bäst på detta sätt!
Högst upp på David Beckhams önskelista till tomten: Att bli adlad.

Unicef står nu upp för den oadlade fotbollshjälten med ett pressmeddelande:

“David Beckham har varit en ambassadör för oss sedan 2005, och har gett sin tid, energi och hjälpt till att få världen att uppmärksamma Unicefs arbete för barn. David har också bidragit med stora mängder pengar”.

David Beckhams talesperson tillbakavisar kritiken och försvarar stjärnan, enligt Evening Standard.

“Den här storyn är baserad på material taget ur sitt sammanhang från hackade privata email. Det ger en missvisande bild.”

LÄS OCKSÅ: Beckham försvarade kvinna – i storbråk med miljardären

LÄS OCKSÅ: Victoria Beckham har förlorat 44 miljoner – tvingas be David om pengar

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons