LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brooklyn Beckham visar upp nya tatueringen - kritiseras av följarna

05 nov, 2020 
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz
Brooklyn är äldst av barnen i familjen Beckham. Ända sedan han föddes har han haft hela världens ögon på sig och nu retar sig fansen på hans nya tatuering.
”Är det där verkligen en riktig tatuering?”, skriver en följare.
Annons
Donald Trump har fem barn – så ser de ut och det här gör de idagBrand logo
Donald Trump har fem barn – så ser de ut och det här gör de idag

Brooklyn Beckham, 21, föddes in i en familj som har kommit att bli en av världens mest kända och omtalade familjer. Med föräldrar som David Beckham, 45, och Victoria Beckham, 46, har ett liv i offentligheten kommit ganska naturligt för honom.

David och Victoria träffades för 23 år sedan och det var kärlek mellan dem direkt. Bara ett år efter det första mötet gick de ut med att de förlovat sig och när de sedan gifte sig var Brooklyn bara fyra månader gammal.

Brooklyn har syskonen Romeo, 18, Cruz, 15, och Harper, 9. De verkar ha en väldigt fin relation till varandra och det kommer man kunna se mer av när familjen får sin helt egen reality-serie. Serien kommer sändas på Netflix i början av 2022 och den ska kretsa främst kring David men även de andra medlemmarna i familjen Beckham.

Bröllopet mellan Brooklyn och Nicola Peltz är uppskjutet

Brooklyn är förlovad med den amerikanska skådespelaren Nicola Peltz, 25, sedan början av året. Då hade de inte varit tillsammans mer än några månader men när kändissonen friade till henne fanns det inget annat svar än ”ja” från hennes sida.

Annons

Med tanke på vilka familjer både Brooklyn och Nicola kommer ifrån blir man inte förvånad över att de tänker slå på stora trumman när det kommer till bröllopet. Paret har nämligen planerat att gifta sig under två ceremonier, en i USA och en i England. Anledningen till de dubbla ceremonierna är såklart att både Brooklyn och Nicola vill se till att alla deras nära och kära kommer kunna närvara på bröllopet.

Bröllopet planerades att äga rum under nästa år, men nyligen meddelade de att så inte kommer vara fallet. Istället skjuts bröllopet upp till sommaren 2022. Anledningen till det är att de inte vill behöva begränsa antalet gäster på grund av coronaviruset.

Upprörda följare efter Brooklyns tatuering

Men bara för att bröllopet ställdes in betyder inte det att kärleken mellan Brooklyn och Nicola skulle vara något annat än stark. Nu visar Brooklyn nämligen upp den nya kärlekshyllningen till flickvännen. Han har tatuerat texten ”True love” ovanför ena ögonbrynet och nu har han lagt upp en bild på Instagram som visar tatueringen.

Annons

Men tatueringen möts av kritik. En hel del följare har nu åsikter om att det inte skulle vara passande att ha tatueringar i ansiktet.

”Varför har du tatuerat dig i ansiktet? Kommer se seriöst ut på dina bröllopsfoton”, lyder en kommentar.

”Är det där verkligen en tatuering på ditt ansikte?”, frågade en annan.

”Åh nej, inte en permanent tatuering på det vackra ansiktet”, konstaterade en tredje.

Många följare är chockade över Brooklyns drag, men det finns även följare som faktiskt stöttar honom i det hela.

”Så fint par”, skriver en person.

”Det här tar mig tillbaka till 2000-talet, får Christina Aguilera-vibes”, skriver ett annat fan.

View this post on Instagram

Punk baby ❤️

A post shared by @ brooklynbeckham on

FOTO: TT

Annons