LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Brooklyn Beckhams kärlekslycka splittrar David och Victoria

27 feb, 2020 
Malin Ljung
Brooklyn Beckham splittrar David och Victoria
Brooklyn Beckham är upp över öronen förälskad i nya flickvännen Nicola Peltz.
Men kärlekslyckan skuggas av att föräldrarna David och Victoria är oense om sonens framtidsplaner.
Annons
Allt om Victoria och David BeckhamBrand logo
Allt om Victoria och David Beckham

Brooklyn Beckham, 20, hittade för fem månader sedan kärleken i skådespelaren Nicola Peltz, 25. Trots att parets förhållande är relativt nytt har de synts mycket tillsammans och hymlar inte med att de är upp över öronen förälskade i varandra.

Kändissonen har sin mamma, Victoria Beckhams, 45, fulla stöd i förhållandet. Efter att hans tidigare relation med modellen Hana Cross tog slut är Victoria Beckham bara glad att sonen äntligen hittat någon som i hennes ögon är en perfekt flickvän för honom.

David Beckham vill inte att Brooklyn gifter sig

– Nicola är vacker, rik, väluppfostrad, ambitiös, arbetar hårt och är respektfull och går bra ihop med Victoria. Det är den första flickvännen som Brooklyn haft som Victoria har tyckt är bra nog, hon tror inte att han kan hitta någon bättre, säger en källa till The Mirror.

Men tyvärr har inte paret samma support från Brooklyns pappa David Beckham, 44. Enligt uppgifter har det unga paret redan bestämt sig för att de vill leva tillsammans resten av sina liv, och de har redan bestämt sig för att de vill gifta sig med varandra. Snart dessutom.

Annons

Enligt en person nära familjen tycker David Beckham att sonen ”går för fort fram”. Samtidigt är det inte Nicola Peltz som David har problem med, däremot tycker han att sonen borde vara äldre innan han förlovar sig.

Victoria Beckhams bröllopsplan för sonen

Victoria Beckham å sin sida tycker att ett bröllop med miljardärsdottern skulle vara en bra idé.

– Hon kommer från en seriös och välbärgad familj i New York, hon har många kontakter och är exakt den typen av tjej som Victoria önskar att hennes älskade son gifter sig med. Hon vet också att det skulle bli årets bröllop och hon har så många idéer redan nu, säger källan.

Brooklyn Beckhams talespersoner har förnekat uppgifterna om att de ska gifta sig, däremot verkar förhållandet oavsett bröllop eller ej vara väldigt stabilt. På Instagram visar det unga paret ofta upp sin kärlek.

FOTO: TT, Instagram

Annons