Britney Spears i storbråk med exet – därför kräver han nu stjärnan på enorma summor

22 mar, 2018 
AvLotta Gray
Trots ett redan högt underhåll för barnen rasar nu Britney Spears exmake Kevin Federline mot summan och kräver mer pengar från artisten. Men Britneys pappa ryter ifrån och säger stopp.
Annons

Det har varit tyst ett tag om artisten Britney Spears, 36, men nu har hennes förehavanden med ex-make Kevin Federline, 40, blivit allmänt gods.

Denna gång handlar det om att han kräver artisten på mer pengar i underhåll för sönerna Sean Preston, 12, och Jayden, 11, och tycker inte att summan på drygt 160 000 kronor till barnen räcker.

Enligt TMZ har Federlines advokat skickade ett brev till Britney Spears far, James Spears, där han föreslog ett möte för att prata om underhållet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt källor till TMZ påstod advokaten att Britneys framgångar med utsålda shower i Las Vegas ska ha inneburit att pojkarnas livsstil har ändrats och att han inte länge kan mötas deras krav på livstil.

Men nu har James avslagit ansökan och tycker gott Kevin kan klara barnen på den redan höga summan.

Till historien hör också att Kevin vid skilsmässan fick 10,7 miljoner kronor samt ett månatligt underhåll på 160 000 kronor, enligt Page Six.

Annons

Foto: IBL

Annons