Britney slår tillbaka mot ryktena: "Gör mig så arg"

29 jun, 2017 
AvHanna Svärd
Det är inte första gången Britney Spears anklagas för att inte sjunga på riktigt. Nu har rykten alltså börjat sprida sig igen och Britney är allt annat än glad. – Det gör mig så arg för jag jobbar verkligen hårt med kroppen, och sjunger samtidigt, säger Britney i en israelisk tv-show.
Annons

Britney Spears, 35, har fått ta emot kritik mot att hon inte skulle sjunga på riktigt, ett flertal gånger. Men nu verkar det ha gått längre än någonsin. När hon var med i en israelisk tv-show nyligen för att framföra ett speciellt framträdande, fick hon frågan om hur ofta hon sjunger live, skriver radaronline.com.

– Jag är glad att du ställer den frågan, för det är verkligen lustigt. Många tror att jag aldrig sjunger live. Eftersom jag dansar så mycket har jag lite “playback”, men det är en mix av det och min riktiga röst.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon har många gånger blivit kritiserad för just detta, och enligt radaronline.com har folk på Instagram skrivit att de skäms för henne, medan vissa till och med tyckt synd om henne och skrivit “stackars Britney”. Dessutom började fans under ett MTV-framträdande förra hösten, spekulera i om hennes röst kunde vara dubbad, skriver radaronline.com.

Men Britney själv är alltså trött på ryktena som enligt henne inte stämmer alls.

Annons

– Det gör mig så arg för jag jobbar verkligen hårt med kroppen, och sjunger samtidigt, men det är aldrig någon som ger mig cred för det säger hon i tv-showen.

Foto: IBL

Annons