LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ben Afflecks oväntade val – för att få tillbaka Jennifer Garner

22 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Ben Affleck har gått vidare med flickvännen Lindsay Shookus efter skilsmässan från Jennifer Garner. Men nu verkar det som att Affleck är beredd att offra allt för att få bli tillsammans med exhustrun igen.
Annons

Sedan Ben Affleck, 45, och Jennifer Garner, 45, valde att gå skilda vägar har det skrivits en hel del om Afflecks alkoholmissbruk som bidragande orsak. Skådespelaren har kämpat mot sitt missbruk i många år, och det ska ha varit hans ovilliga inställning till att bli nykter, som fick Jennifer Garner att tröttna.

Efter skilsmässan har Ben Affleck gått vidare med flickvännen Lindsay Shookus, 37, som jobbar som producent för tv-showen ”Saturday Night Live”. Men Jennifer Garner har fortfarande funnits med i bilden, inte minst då paret har tre gemensamma barn. Dessutom har det tidigare rapporterats om hur Garner visat fortsatt stöd för honom i hans missbruksproblem.

Och nyligen avslutade han ännu en månads rehabbehandling, då han skrevs ut från en klinik i Malibu i Kalifornien. Enligt källor ska denna rehabperiod fått honom att tänka på Jennifer igen, skriver sajten Radar Online.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ben har bett Jennifer att ge äktenskapet en andra chans. Men hon vägrar lova någonting innan hon vet att han lever nyktert, säger källan och fortsätter:

– Jen kan tänka sig att ta tillbaka Ben, men han behöver bygga upp tilliten först.

Närmast väntar dock någon slags kärnfamiljs-återförening då Jennifer gått med på att fira jul tillsammans med Ben. Enligt uppgifter planerar de att tillbringa några dagar i Montana tillsammans med barnen. Men denna plan verkar inte ha fallit Afflecks nuvarande flickvän i smaken, som ska vara förkrossad över att han lämnar henne för hans exhustru under julen.

Foto: IBL

Annons