Mitt i skilsmässan – Ben Affleck tvingas in på rehab av Jennifer Garner

Mitt i skilsmässan – Ben Affleck tvingas in på rehab av Jennifer Garner

Ben Affleck har fått ett återfall i sitt alkoholmissbruk, och vem finns där med en hjälpande hand? Jo, ex-frun Jennifer Garner. Och för att hjälpa honom har hon tvingat in honom på rehab.

Ben Affleck, 45, behöver återigen hjälp för sitt alkoholmissbruk. Nu har både hans bror Casey Affleck, 42, och hans ex-fru Jennifer Garner, 45, tvingat honom till att lägga in sig på rehab. Ja, Jennifer har ett finger med i spelet. Men det är inte på grund av henne, utan på grund av att Ben sträckte ut sin hand till Jennifer – trots hans förhållande med Lindsay Shookus, 37.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Det spelar ingen roll om det handlar om rökning eller alkohol eller spel, Jennifer är den enda som alltid kan komma åt honom trots hans beroenden, berättar en källa till sajten US Weekly, enligt Radar Online, och fortsätter:

– Ben berättade vad som pågick. Han var förstörd, men också medveten om att han behöver ändra på sig.

Kort efter att han inledde sin relation med Lindsay insåg Ben att han förlorat kontrollen över sig själv, och att han nått en punkt där han kände sig olycklig, enligt en källan.

Sagt och gjort. Ben checkade in på rehab, och efter fem dagar på behandlingscentret checkade han ut igen. Nu går han regelbundet tillbaka varje vecka för återbesök och uppföljning. Och tack och lov, känner han sig starkare än någonsin. Och ännu en grej som går under frasen ”tack och lov” – trots att Jennifer och Ben är mitt i skilsmässan kommer Jen alltid finnas där för honom om han behöver hjälp.

– Hon finns där oavsett vad, säger källan.

LÄS OCKSÅ: Parneviks plötsliga sorg – övergavs för familjen Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Stjärnparets äktenskap har kraschat – skilsmässan kan kosta miljarder

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN