Stjärnparets äktenskap har kraschat – skilsmässan kan kosta miljarder

Efter nio års äktenskap väljer Ellen DeGeneres och Portia de Rossi att bryta upp. Och deras skilsmässa lär bli rekorddyr.

Det har länge florerat skilsmässorykten kring programledaren Ellen DeGeneres, 59, och skådespelerskan Portia de Rossi, 44. Och nu verkar stjärnparet ha brutit upp på riktigt.

I mitten av oktober köpte Ellen ett nytt hus precis vid stranden i Kalifornien, för den blygsamma summan 220 miljoner kronor, och enligt tidningen Star Magazine kommer tv-profilen att ensam flytta in i huset.

– Ellen köpte huset efter att hon hade haft ett stort gräl med Portia. Portia sa till Ellen att hon var trött på att stå i skuggan av henne och menade att Ellen bryr sig mer om sin show än om deras äktenskap, säger en källa.

Ellen ska då ha blivit rasande och skrikit att hon också är trött på deras relation, innan hon stormade ut genom dörren. Misstankar om att det nio år långa äktenskapet har stått på ruinens brant har florerat en längre tid. I mars ryktades det om att Portia lämnat Ellen och flyttat från deras gemensamma hem efter ytterligare ett storgräl, också den gången om deras parallella karriärer.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Det sårar Portia att Ellen inte är mer stöttande när det kommer till hennes karriär, och hon känner att de inte har något gemensamt längre. De tillbringar allt mindre tid ihop. Faktum är att de levt separata liv i över ett år. Det har gått så långt att de knappt pratar med varandra, sa en källa då.

I juni syntes Ellen dessutom på en romantisk lunch ihop med en annan kvinna än sin fru och i juli spatserade hon ensam runt i Los Angeles utan sin vigselring på fingret. Men det är först nu som tv-profilen uppges vara beredd att skilja sig från Portia på riktigt.

– Ellen är redo att skicka in skilsmässoansökan. Men det skulle vara sorgligt, för Ellen älskar fortfarande Portia. Samtidigt inser hon nog snart att oavsett hur hårt de jobbar på att lösa saker mellan sig, så kommer de aldrig att kunna rädda sitt äktenskap, säger en uppgiftslämnare i tidningen NW.

Och om skilsmässan blir av kan den bli rekorddyr. Enligt NW kommer den att kosta Ellen DeGeneres över 4,2 miljarder kronor. Samtidigt hoppas nu vänner till paret på att deras paus, och Ellens egentid i det nya huset, kan leda till att de hittar tillbaka till varandra.

– Att ta en paus från varandra är kanske precis vad de behöver. När allting lägger sig så kanske de båda två inser hur mycket de saknar varandra och försöker lösa problemen igen, säger en källa.

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har varit gifta i nio år. 

Portia de Rossi är skådespelerska.

Ellen DeGeneres har sin egen tv-show med namnet "Ellen".

Paret på promenad i Los Angeles.

Ellen DeGeneres.

Portia de Rossi.

Ellen DeGeneres på promenad.

LÄS OCKSÅ: Stjärnparets miljardskilsmässa – Portia har lämnat DeGeneres

LÄS OCKSÅ: Ellen DeGeneres till sjukhus – efter olycka på fyllan

Foto: IBL

SENASTE NYTT!