Stjärnparets miljardskilsmässa – Portia har lämnat DeGeneres

Porta de Rossi uppges ha lämnat Ellen DeGeneres efter ett storgräl. Nu uppger vänner till paret att en miljardskilsmässa snart är verklighet.

Det har länge florerat skilsmässorykten mellan tv-programledaren Ellen DeGeneres, 59, och skådespelerskan Portia de Rossi, 44. Och nu verkar stjärnparet ha gått skilda vägar på riktigt.

Enligt en vän till paret, som sajten Radar Online varit i kontakt med, har Portia valt att flytta ut från det gemensamma hemmet. Detta efter ett storbråk för några veckor sedan.

– Portia är trött på att vara hemmafru, medan Ellen gör karriär och får all uppmärksamhet, säger en en vän till paret.

Portia och Ellen är inte särskilt lyckliga på varandra för tillfället.

Orsaken till klyftan mellan makarna ska vara en intervju med Anne Heche, Ellen DeGeneres ex. I intervjun ska Heche ha uttalat sig om att Porta de Rossi tvingats ge upp sin skådespelarkarriär på grund av Ellen.

– Portia var en av de ledande inom tv-shower och en hyllad skådespelerska, men jag har inte sett att hennes karriär exploderat. Jag vet inte vad som hänt med Portia, jag kan bara föreställa mig för att jag också har varit i en relation med kvinnan hon lever med. Så jag har mina aningar om vad som hänt, men som inte har med Hollywood att göra, sa Heche bland annat i intervjun.

Efter intervjun ska Portia ha känt allt mer att hon tas för givet, och att hon känner sig kontrollerad.

LÄS OCKSÅ: Här gör Zara Larsson braksuccé hos Ellen DeGeneres

– Det sårar Portia att Ellen inte är mer stöttande när det kommer till hennes karriär, och hon känner att de inte har något gemensamt längre. De spenderar allt mindre tid tillsammans. Faktum är att de levt separata liv i över ett år. Det har gått så långt att de knappt pratar med varandra, säger vännen till Radar Online.

Portias flykt från det gemensamma hemmet ska ha skett efter ett storbråk med Ellen. Som enligt uppgifter ska ha startat med att Ellen klagade på något Portia gjorde som irriterade henne. Det hela ska ha slutat med att Portia refererade till Heches uttalande, och sen dragit därifrån.

En skilsmässa mellan de två stjärnorna ska enligt källor bli en dyr historia som kan gå loss på närmare 350 miljoner dollar, mer än 3 miljarder svenska kronor.

LÄS OCKSÅ: Här får Ellen Degeneres hedersmedalj av Obama – se hans fina tal

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!