TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ellen DeGeneres till sjukhus – efter olycka på fyllan

22 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4944125?imageId=4944125&width=1320&height=689
Lina Linnros
Efter två glas vin missade Ellen DeGeneres trappsteget och föll rakt in i en dörr. Resultatet? Ett finger ur led.
Annons

Vad har hänt med Ellen DeGeneres, 59, finger? Det var det alla frågade sig när hon dök upp på jobbet med omplåstrat finger. Ellen DeGeneres valde att berätta vad som hade hänt under sin talkshow “The Ellen Show”

– Ni vet hur gymnaster måste fördela sin vikt mellan fingrarna då man ska hjula med en hand? Well, jag tog två glas rödvin och ramlade in i en dörr.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ellen och Portias hundar hade blivit så exalterade över att de kom hem så mitt i allt hundskällande missade Ellen ett trappsteg och föll.

– Jag var så nära dörren så jag ramlade rakt in i den och något hände med mitt finger, jag fattade direkt att något var fel.

Trots rykten om att Ellen och Portia ska ha separerat var det hon som körde Ellen till sjukhuset. Väl där blev det röntgen och kunde se att fingret hoppat ur led. Då sjuksköterskan frågade om Ellen ville ha bedövning hittade självklart komikern ett sätt att få alla att skratta. Då spruta heter “shot” på engelska som både betyder spritshot och spruta svarade Ellen:

– Nej, mina två glas vin fick mig hit från början så inget mer.

Se klippet när Ellen berättar vad som hänt med fingret nedan.

Foto: IBL

Annons