LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ben Affleck var otrogen i ett år – är nu ihop med älskarinnan

10 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Tv-producenten Lindsay Shookus var droppen som fick bägaren att rinna över för Jennifer Garner under äktenskapet med Ben Affleck. Enligt nya uppgifter var han nämligen otrogen med Lindsay i ett år före skilsmässan – och nu är de båda ett par på riktigt.
Annons

Det har gått nästan exakt två år sedan Ben Affleck, 44, och  Jennifer Garner, 45, meddelade att de skulle skilja sig efter 10 års äktenskap. Men först nu står det klart att den stora anledningen bakom uppbrottet var att Ben haft en otrohetsaffär.

Och inte nog med det – nu är Ben också officiellt tillsammans med sin älskarinna. Det är ”Saturday noght live”-producenten Lindsay Shookus, 37, som fångat skådespelarens hjärta och paret sågs nyligen ute ihop i London, där de bodde ihop på ett exklusivt hotell och åt en romantisk middag på stan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De är väldigt lyckliga tillsammans. Ben älskar att tillbringa tid med Lindsay. Han är inte glad över att all information är ute, men samtidigt är han väldigt lycklig med Lindsay och vill inte dölja det längre, säger en källa till Us Weekly.

Enligt uppgifter till tidningen ska Ben och Lindsay ha börjat träffas redan för tre år sedan, medan Ben fortfarande var gift.

Annons

– De dejtade inte – de hade en fullskalig kärleksaffär. De låg med varandra, skickade gulliga sms och träffades så ofta de kunde, säger en källa till tidningen.

Enligt tidningen brukade Lindsay kontinuerligt pendla till Los Angeles för att leta nya talanger till ”Saturday night live”, vilket egentligen ska ha varit ett svepskäl för att få träffa Ben. När Jennifer upptäckte otroheten för två år sedan ska hon ha blivit förkrossad.

– Lindsay var den riktiga anledningen till att Jen valde att lämna Ben. De hade massor av problem, men det här var droppen. Det handlade inte bara om sexet, utan att det fanns en hel relation bakom Jens rygg, säger källan.

Ben Affleck var otrogen mot Jennifer Garner.

Men det är inte bara Ben Affleck som har krossat sitt äktenskap för kärleksaffären. Linsay Shookus är också gift sedan sju år tillbaka, då hon växlade ringar med tv-kollegan Kevin Miller. De båda har varit ett par i femton år och har också ett barn. Men enligt Us Weekly har Lindsay nu dumpat sin make för Ben.

Annons

– Hon var gift och hade barn med honom, men lämnade Kevin för att vara med Ben, säger en källa.

Trots Bens nya relation, så umgås han och exfrun Jennifer fortfarande som vänner. Nyligen åkte de på semester med sina tre barn Violet, 11, Seraphina, 8, och Samuel, 5.

– Jennifer vet om att Ben och Lindsay är ett par nu, men hon valde ändå att åka på semester med Ben i början av juli. Hon är okej med relationen nu, säger källan.

Foto: IBL

Annons