Barnstjärnan oigenkännlig: "Folk frågar om jag är döende"

Barnstjärnan Aaron Carter charmade sönder allt och alla i början av 2000-talet. Nu är han oigenkännlig och får frågor om han är döende.

Att den forna barnstjärnan Aaron Carter, 29, haft det struligt den senaste tiden är det få som missat. Häromveckan kraschade han sin lyxbil när han körde in i en folksamling. Och för bara några veckor sedan greps han av polis efter att ha haft narkotika på sig.

I tisdags gästade 29-åringen tv-showen “The Doctors” där han bokstavligt talat grät ut.

– Jag är bekymrad över min hälsa för folk brukar fråga om jag har AIDS eller cancer eller om jag är döende. Jag insåg inte att jag vägde runt 52 kilo. Det var hemskt. Jag kollade mig inte i spegeln för jag ville inte se hur jag såg ut, grät Aaron Carter.

I anslutning till inspelningen ska Aaaron Carter enligt Radar Online ha testats positivt för benzodiazepiner och opiater. Ett resultat som oroade tv-showens läkare Travis Stork.

LÄS OCKSÅ: Därför rasar fansen mot Lisa Ajax bild: ”Så sorgligt att se”

– Du har en kombination av benzodiazepiner och opiater i dig, vilket är en blandning som gör att många personer dör, säger han och fortsätter:

– Det som skrämmer mig med de här drogerna är att din syster dog efter en drogöverdos.

Aaron Carters syster Leslie Carter dog av en överdos för fem år sedan. Familjen skyllde senare hennes död på brodern Nick Carter, känd från pojkbandet Backstreet Boys.

– Jag vill inte gå på de här grejerna. Min syster dog av det. Det är inte okej. Jag tar det inte varje dag. För att vara ärlig mot dig så kommer det inte bli lätt, det kommer bli en hård fajt, säger Aaron Carter i samband med att de talar om att han ska sluta.

Aaron Carter då och nu i bilder:

LÄS OCKSÅ: Jennifer Åkermans oväntade påhopp – mot Elena Belles bröst

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!