TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Aaron Carter i allvarlig olycka – körde på människor med lyxbilen

06 sep, 2017 
Malin Ljung
Popstjärnan Aaron Carter körde under tisdagen in i människor med sin lyxbil. Bilen totalförstördes och Carter ska ha skadats lindrigt. Nu ber han om ursäkt.
Annons

Popstjärnan Aaron Carter, 29, var under tisdagskvällen svensk tid inblandad i en olycka med sin lyxbil. Han skriver själv om händelsen på Twitter:

“Livet är så skört. Jag var precis inblandad i en allvarlig olycka där min BMW M4 blev totalförstörd”, skriver han.

I ett inlägg publicerat kort därpå ger han mer information om vad som hände. Dels ska han ha skadat armen och benen, och troligtvis bröt han sin näsa i samband med att airbag-kudden utlöstes.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag menade aldrig att hamna i en så pass allvarlig olycka som den här. Jag har kört in i människor förut, men ärligt talat aldrig som i dag”, skriver han och avslutar med en gråtande emoji.

Några timmar senare meddelade Aaron Carter via Twitter att alla verkar ha klarat sig okej, och han ber om ursäkt om han skrämt någon med sina inlägg.

“Tack för allt stöd och kärlek. Det betyder mycket. Olyckor händer. Jag är bara glad över att vi båda är okej”, skriver han.

Det har varit turbulent i Aaron Carters liv en längre tid. I mitten av juli greps han av polis efter att han för innehav av marijuana och narkotikarelaterade föremål.

FOTO: Ibl

Annons