TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelina Jolies hämnd på Brad Pitt – dejtar Kirsten Dunsts unga ex

15 mar, 2018 
AvOla Brising
Ett och ett halvt år efter skilsmässan från Brad Pitt har Angelina Jolie siktet inställt på en annan skådis, nio år yngre Garrett Hedlund.
Annons

När Hollywoodstjärnorna Brad Pitt, 54, och Angelina Jolies, 42, skilsmässa outades hösten 2016 hette det att det främst var Angelinas beslut då hon bland annat tröttnat på hans alkoholproblem. Enligt medierna var Brad Pitt förkrossad. Men i höstas gavs en helt annan bild av hur Brad såg på deras äktenskap.

– Brad ser annorlunda på det nu. Han inser att allt det här var det bästa som kunde ske, berättade en uppgiftslämnare nära skådespelaren då i tidningen Star.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Källan förklarade också att paret inte hade mycket kvar tillsammans, förutom bra sex, och att Brad beskrivit deras äktenskap som ”ett 12-årigt helvete”.

Nu berättar Angelinas väninnor för sajten Radar Online att skådespelerskan har en ny ung sexig kille på gång, nämligen Kirsten Dunsts, 35, heta blåögda ex-hunk Garrett Hedlund, 33.

– Det har gått från att de mejlat någon gång ibland till att de nu sms:ar varandra hela tiden och planerar romantiska middagar på tu man hand, säger en av stjärnans tjejkompisar.

Annons

Hon fortsätter:

– Det är Garrett som gör allt för att föra relationen till nästa nivå.

Ironiskt nog var Garretts första stora roll som skådis mot just Brad Pitt i filmen ”Troy” 2004. Angelina träffade däremot inte den nio år yngre kollegan förrän 2014 då han hade en roll i filmen ”Unbroken” som hon regisserade. Redan då märktes det att det fanns en stark attraktion. Men det är först de senaste månaderna Garrett börjat ragga hårt på Hollywoodstjärnan. En annan bekant berättar:

– Angie är otroligt smickrad av all uppmärksamhet hon får av Garrett. Han är som en yngre hetare version av Brad och hon har berättat för tjejkompisarna att hon är redo för en flirt med honom.

Och mycket talar för att Angelina blev riktigt förbannad då uppgifterna om att hennes tidigare äktenskap varit ett helvete för Brad kom ut i pressen. För väninnan fortsätter:

– Det skulle vara den ultimata hämnd-romansen.

FOTO: IBL

Annons