Angelina Jolie desperat efter nyskilda Justin Theroux – och han är "frestad"

Vilket triangeldrama! Förra veckan nåddes vi av nyheten att Jennifer Aniston och Justin Theroux skiljer sig efter tre år som gifta. Och nu vill Anistons största rival Angelina Jolie lägga vantarna på Justin Theroux!

Knappt har bläcket på skilsmässopappren mellan Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, hunnit torka innan vi nås av nyheten att Angelina Jolie, 42, är desperat efter Justin! Men kanske inte på det romantiska planet, utan i businessyfte. Angelina vill nämligen filma med skådiskollegan.

– Angelina är intresserad av att jobba med Just Theroux, hon kände det redan innan han och Jennifer separerade, säger en initierad källa till sajten Hollywood Life.

Angelina Jolie har de senaste åren främst stått bakom kameran och producerat filmer. Hon ska ha fått upp ögonen för Justin efter hans roll i tv-serien “The Leftovers”, som hon är ett stort fan av. Efter skilsmässan från Jennifer Aniston har nu chanserna ökat att få igång ett samarbete med skådisen.

– När Justin och Jennifer fortfarande var tillsammans trodde ingen att det skulle ske, men nu när de ha gjort slut är chanserna större att han säger ja till Angelina, fortsätter uppgiftslämnaren.

Och enligt samma person ska Justin också vara “frestad” att jobba med Angelina eftersom det kan ta honom ett steg högre i karriären.

– Justin är en väldigt ambitiös kille och hans stjärnstatus är på väg uppåt. Att göra ett projekt med Angelina skulle kunna ta honom till nästa nivå. Det skulle såklart såra Jennifer, så det kan vara avskräckande för honom, men det är självklart frestande för honom.

Angelina Jolie och Jennifer Aniston är bittra fiender efter att Angie hade en affär och sedan snodde Anistons dåvarande make Brad Pitt, 54, 2005. Jolie och Pitt var sedan ett par i elva år innan de separerade hösten 2016 under dramatiska former.

Jennifer Aniston och Justin Theroux har hittills inte gett någon anledning till sin skilsmässa mer än att beslutet är ”ömsesidigt och fattat med kärlek i slutet av förra året”.

LÄS OCKSÅ: Oväntade orsaken till Jennifer Anistons skilsmässa: ”Vill inte låta han vinna”

Angelina Jolie har siktet inställt på skådiskollegan Justin Theroux.

Justin har precis skilt sig från Jennifer Aniston.

Paret medan det fortfarande begav sig.

-Hollywood, CA - 02/22/2012 Jennifer Aniston Honored With A Star On The Hollywood Walk Of Fame-PICTURED: Jennifer Aniston -PHOTO by: Sara De Boer/startraksphoto.com-SDL_70357Startraks PhotoNew York, NY For licensing please call 212-414-9464 or email [email protected] ALL OVER PRESS

Angelina är ett stort fan av Justin efter hans roll i tv-serien "The Leftovers".

Jennifer Aniston var tidigare gift med Brad Pitt...

... Som sedan hade en affär med Angelina Jolie, som han senare gifte sig med. Idag är paret skilda.

LÄS OCKSÅ: Efter separationen från maken – det händer med Jennifer Anistons miljarder

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!