TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Angelina Jolies oväntade besked – efter Jennifer Anistons separation: "Bara en tidsfråga"

24 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Skådespelerskan Jennifer Aniston ska skiljas från maken Justin Theroux. Beskedet som kom i förra veckan chockerade fansen världen över. Men det fanns en person som inte blev särskilt förvånad över den uppmärksammade nyheten – Angelina Jolie..!
Annons

Sedan 2015 har America’s sweetheart, Jennifer Aniston, 49, varit gift med skådespelaren Justin Theroux, 46. Under de senaste tre åren har de gång på gång hyllat sin kärlek till varandra i offentliga intervjuer och tv-program, men i dagarna kom beskedet att äktenskapet nu var över och att skilsmässan istället var ett faktum.

Men Anistons ”fiende” – Brad Pitts, 54, ex-fru – Angelina Jolie, 42, var inte speciellt förvånad över att paret valt att gå skilda vägar. Hon ska även enligt källor till den amerikanska tidningen Hollywood Life, vara glad över att inte vara boven i dramat denna gång – som gången när Brad Pitt var otrogen med Jolie mot Aniston under inspelningarna till ”Mr & Mrs Smith” .

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Angelina har inte läst några kändisnyheter eller skvaller men det var bara en tidsfråga innan hon skulle höra om Jennifer och Justins separation, säger en nära källa och fortsätter:

– Hon har aldrig brytt sig om Jennifer, varken innan eller efter att hon blev tillsammans med Brad. Hon har alltid sett Jennifer som en obetydlig skugga och att hon inte är lika intellektuell som hon.

Annons

Angelina ska därför ha haft sina aningar om att förhållandet mellan Justin och Jennifer förr eller senare skulle ta slut.

– Justin är edgy och supersmart, tillskillnad från Jennifer, och det är just därför Angelina inte blev förvånad över nyheten, säger källan till tidningen.

Nu spekulerar många fans i om det kommer att uppstå ny kärlek mellan det gamla Hollywoodparet Brad Pitt och Jennifer Aniston – som nu även hon blivit singel.

Foto: Ibl

Annons