AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Alexander Skarsgårds lycka med 26-åriga skådisen avslöjad – återförenas

02 nov, 2022 
Alexander, Florence och Tuva
Alexander Skarsgård avslöjar nu en stor nyhet.
Han ska nämligen debutera som regissör – och vid sin sida har han någon som verkar minst sagt speciell för honom..
Annons

Bill Skarsgård om relationen till Jonas Åkerlund: "Älskar honom"Brand logo
Bill Skarsgård om relationen till Jonas Åkerlund: "Älskar honom"

Alexander Skarsgårds namn har synts flitigt i svenska medier den senaste tiden – detta då det florerat ett romansrykte mellan honom och Tuva Novotny.

Det hela började med saker som sades i podcasten Inte din morsa, som Ann Söderlund och Sanna Lundell har tillsammans. Där sa de i ett avsnitt att stjärnorna ska ha varit ett par i flera år och att de inte förstår hur de lyckats hålla det hemligt.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det, säger Sanna i podden.

– Jag tycker att det är så märkligt.

Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

”Vi har varit tillsammans i många år”

I podden säger de att paret ska ha varit tillsammans i flera år.

Annons

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år.

Utöver det har Hänt även tagit emot flertal tips om att skådespelarna ska vara ett par och att de setts tillsammans på olika ställen i Sverige. Dock har varken Alexander eller Tuva dementerat eller bekräftat det hela.

Alexander Skarsgårds nya film – återförenas med Florence Pugh

Utöver romansryktet blev det även en stor nyhet när Tuva valde att visa upp sin gravidmage på senaste Elle-galan. Men vem är pappan? Det vet vi inte än. Oavsett om det är Alexander eller inte, så kommer han nu med en annan stor nyhet. Han ska nämligen både regissera och skådespela i den nya thrillern The Pack.

I filmen ska han arbeta med 26-åriga Florence Pugh, som han tidigare arbetat väldigt tätt med under inspelningarna av den brittiska tv-miniserien The Little Drummer Girl (2018). På bilder kan man nu se hur de båda stjärnorna verkar minst sagt trivas i varandras sällskap, då de glatt håller om varandra.

Se här:

Florence Pugh och Alexander Skarsgård
Florence och Alexander.

Filmen är planerad att börja spelas in under mars 2023.

FOTO: SIMON DAWSON/TT

Annons