LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tuva Novotny bryter tystnaden om barnet – första orden efter gravidlyckan

10 okt, 2022 
ALexander Skarsgård och Tuva Novotny
För 15 år sedan blev Tuva Novotny mamma för första gången.
I våras bekräftade hon att hon var gravid igen men sedan dess har hon varit tyst om privatlivet – detta tills nu.
– Underbart, säger hon till Nöjeslivet.
Annons
Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Skådespelaren Tuva Novotny, 42, har många roller i bagaget. Just nu är hon aktuell i en roll som läkaren i Lars von Triers tv-serie Riket. Några andra som medverkar i serien är Mikael Persbrandt, 59, Ida Engvoll, 37, och Alexander Skarsgård, 46.

Romansryktena med Alexander Skarsgård

Tidigare i år börjande spekulationerna kring att Tuva och Alexander Skagsgård har en romans. Snacket började gå efter att Ann Söderlund, 50, och Sanna Lundell, 43, i podcasten Inte din morsa tagit upp skådisarnas relation. De menade att skådespelarna varit ett par i flera års tid men att nyheten gått under radarn i media. Tuva och Alexander har varken bekräftat eller dementerat ryktena om att de skulle vara ett par.

Annons

I våras dök Tuva upp på ELLE-galan men en bebiskula och avslöjade under tillställningen att hon väntade sitt andra barn. Dagen efter galan gästade Tuva Nyhetsmorgon, där berättade skådespelerskan att hon i april befann sig i tredje trimestern.

– Det var lite svårt att undvika en nio månaders gravidmage från den vinkeln, sa Tuva i programmet om sin mage på galan.

Det innebär att bebisen vid denna tidpunkt är född men om det är Alexander som är pappan eller om det ens finns en andra förälder är oklart. Privatlivet är nämligen något som både Tuva och Alexander är förtegna kring.

Första orden om barnen – efter tystnaden

Tuva har sedan en tidigare relation även dottern Ella Bjerrum Lersbryggen, 15, med danska Nicolai Bjerrum Lersbryggen. Men inte heller Ella är någon som Tuva pratar om i intervjuer. Iallafall inte förrän nu, i en ny intervju kommer nämligen något utav barnen på tal.

Annons

Det är när Tuva intervjuas för Nöjesguiden som reportern påpekar att intervjun kan komma att störas av hans barn då han har sjuka barn hemma, som Tuva kommenterar sin egna situation.

– Underbart, det är samma här. Det är så härligt att det normaliserats nu. Före Zoom och videomöten var det som om det inte fanns några barn, säger Tuva Novotny till sajten.

Om det är den nya lilla familjemedlemmen som Tuva menar eller om det är tonårsdottern, är svårt att avgöra men att hemmet är livligt med barn står inga tvivel kring.

FOTO: TT

Annons